Annapanna

Direktlänk till inlägg 16 mars 2011

Joggare likt kalvar på grönbete och sorg

Av Anna - 16 mars 2011 18:02

Två timmar på jobbet var inte mer än vad jag orkade idag, sedan var det två släpande, trötta ben som tog mig hemåt. När jag skall hämta Axel på fritids tar jag en annan väg hem. Den vägen innebär en backe på slutet som är ca 200 meter lång skulle jag tro. Den är ganska brant på slutet och cyklar man så måste man stå upp och cykla den sista biten. Men att gå uppför är inga som helst bekymmer. I vanliga fall... Faan, jag hade svårigheter att ta mig uppför den och var helt slut när jag kom upp på toppen. 


Gissa hur kul det kändes när jag då dessutom mötte massor av vårystra joggare med vårsol i fejjan kutandes på snöfria stigar. Kan verka patetiskt att börja tjuta för att man inte kan jogga när våren är här. Men det var precis vad jag gjorde. Lipade som en småunge och släppte fram all återhållen självömkan.


Men det är väl kanske så det blir när jag förtvivlat försöker hålla humöret uppe hela tiden ;-)


Jaja, så var det iallafall. Jag grinade tills jag kom till fritids men det gick liksom över när det var någon som slängde sig runt halsen på mig och som kramade min hand hela vägen hem!


Som sagt, det gäller att hålla sig fast vid ljusglimtarna!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linnea

16 mars 2011 23:21

Första gången jag besöker din blogg. men oj vad bra du skriver.

Ser fram mot att få följa dig framöver!

 
Anna

Anna

17 mars 2011 20:54

Men tack! Välkommen tillbaks :-)

http://anna-panna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se