Annapanna

Alla inlägg under februari 2011

Av Anna - 9 februari 2011 12:53

Och då blir jag sååååå glaaaaaad!


Då känns som om det faktiskt kommer att vända en vacker dag. Jag fylls med hopp, lust, energi och käääääärlek!


Have a happy day folks!


Over and out!

ANNONS
Av Anna - 7 februari 2011 20:19

Mamma och pappa kom på middag och oj vad mysigt att höra hur de haft det! Tyvärr hade de inga bilder med sig, men det får väl vänta till nästa gång vi ses. Jädrar i havet vad bruna de var. Ungefär som jag själv var för bara 1½ månad sedan. Nu är jag mest genomskinlig ;-)


Bjöd på middag och nu orkar jag visst inte mer...


  

ANNONS
Av Anna - 6 februari 2011 20:49

Söndagkväll fast ändå inte. När man jobbat hela helgen känns det inte som söndag när man dessutom har en hel vecka till med jobb framför sig innan det är dags att vara ledig. Har haft mycket att göra på jobbet, men ändå har det flutit på bra vilket känns skönt. Kvällens yoga var lika härlig som vanligt och när man är trött och lite vissen så fylls energidepåerna på, om än tyvärr lite tillfälligt. Jag är less på att inte känna mig frisk. Tror att det börjar närma sig 6 veckor med periodvis feber och det sliter. Mer än jag vill erkänna. Och det gör mig lite orolig. Om jag skall vara ärlig. Skall det aldrig ge med sig? Skall jag ha det så här?


Nä, nu är jag sådär neggo igen. Precis så där som jag inte vill...


Mamma och pappa kommer hem från Afrika i morgon. Det skall bli kul och spännande att få höra vad de varit med om på deras resa!


Matilda och Victor kommer hem nästa helg. Det skall bli mysigt att krama på dem ordentligt. Jag längtar periodvis så att hjärtat kan brista!


Snön är på god väg att regna bort. Våren närmar sig med stormsteg. Det är något att längta över.


"Någon annan" har både tvättat, vikt tvätt, handlat och lagat mat hela helgen när jag har varit på jobbet! Det är lyx!


Maja och jag försöker stjäla små korta stunder för att gemensamt spana på ett avsnitt eller två av vår favvo serie, OTH säsong 7, så fort vi har möjlighet! Det är avkoppling!


Hur mycket det kostar att vara med i min klubb? Vilken klubb?

Positiva klubben naturligtvis!


Det är GRATIS! ;-)

Av Anna - 5 februari 2011 21:41

Och tänk vad lustigt, den hade jag precis fått för mig att jag skulle tillbringa med mina bästa klasskamrater från Borås, Agnes och Annika. Vi har försökt få till en date ett helt år utan att lyckas. 3 sjuksyrror med olika scheman=mission imposible!


Men ikväll hade vi laddat för att träffas och vi skulle ses hemma hos Agnes direkt efter jag slutade jobbet. Nu blev hela hennes familj sjuk och hon hade skickat ett sms till oss om att vi tyvärr var tvugna att ställa en träffen. Då visar det sig att det bara var jag och Agnes som trodde det var idag vi skulle träffas. Annika däremot (som dessutom hade föreslagit dagen) hade hela tiden menat den 5:e MARS och dessutom skrivit det datumet i sina mail. Snacka om att vi andra längtade så mycket så att vi tog fel på en hel månad ;-) Och gissa om vi fick oss ett gott skratt allihop.


Och istället blev det Melodifestivalen och  härdsmälta i barnens godispåsar, med efterföljande sockerkoma. Guä! Skall bara försöka att komma ur sockerruset innan sängen väntar. Ingen större idé att gå och lägga sig när hela kroppen går på högvarv...


Ha det!Av Anna - 4 februari 2011 21:29

Veckans enda lediga dag och jag har inte gjort några vettiga knop alls. Var äntligen hos doktorn i morse och han skakade mest på huvudet åt min konstiga feber. Lämnade en hel hög med blodprov, fick order om att slaviskt bokföra febern i två veckor och sedan prata med doktorn igen. Känns väl lite halvjobbigt att behöva fortsätta ha det så här, menmen jag har aldrig förut blivit så noga undersökt iallafall...


Så nu har jag töntigt nog behövt inverstera i en ny febertermometer. Känns lite larvigt när barnen är så stora och knappt är sjuka. En febertermometer för över 600 spänn bara för mig. Tramsigt va ordet...


Annars har jag försökt ta igen mig. Jobbar nu varje dag fram till nästa fredag när jag är ledig nästa gång och med feber i kroppen sliter det en del, så jag tänker ta varje tillfälle att vila. För er som är skeptiska till att jag går till jobbet även när jag har feber så var det precis vad doktorn tyckte att jag skulle forsätta göra. Så länge jag pallar alltså.


Nu skall jag försöka dyka i säng. Klockan ringer vid 05.15 i morgon så nu gäller det att sova!


Ha en fin helg!

Av Anna - 1 februari 2011 21:15

Håller på att deppa ihop alldeles. Febern kom tillbaks igårkväll efter att ha varit borta i över en vecka och det får mig att bara vilja lipa.


Bläk!

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se