Annapanna

Direktlänk till inlägg 18 januari 2011

Plåtburk

Av Anna - 18 januari 2011 18:46

Idag kom Mange hem med ett paket som han hämtat ut på posten till mig. Även om jag gillar slitna, gamla plåtburkar allra, allra bäst, beställde jag faktiskt ett gäng alldeles splitter nya härom dagen. Mest för att jag verkligen inte har haft möjlighet att ge mig ut och letat gamla på loppisar och dylikt. Men dessa föll jag för. Även om de var blanka och fina. (Dessutom var det rea!)Mer än allt annat så ÄLSKAR jag tre gamla burkar som jag har i mitt ägo. De två första, blommiga burkarna kommer från min mormor. Min mormor gick bort när strax innan jag fyllde 12 år men hennes burkar i mitt skafferi gör att jag ler lite inombords varje gång jag ser dem!


 


Den sista  burket kommer från Magnus farmor. När hon gick bort för ett par år sedan hittade jag den längst inne i hennes skafferi, men hemma hos oss står den på hedersplats precis brevid matbordet.Fick lite inspiration till att damma ur och rensa i skafferiet och tänk vad mysigt det blir med vackra burkar istället för tråkiga i plast, eller ännu värre i kartong ;-)

Några till, sedan är jag nog nöjd. Det får bli av den gamla slitna sorten bara för det är oändligt mycket vackrare!


  

 
ANNONS
 
Ingen bild

mams

18 januari 2011 19:46

Fint!

 
Ingen bild

sofia

18 januari 2011 20:24

Fina burkar. Samlade själv lite smått ett tag. Mest husburkar men även lite andra gamla.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se