Annapanna

Direktlänk till inlägg 7 januari 2011

Yoga

Av Anna - 7 januari 2011 17:06

När vardagrummet nu blev rensat från granen och allt annat julbjäfs kom inspirationen att rulla ut yogamattan och köra det första passet på det nya året. Har inte yogat någonting alls sedan jag kom hem från resan och det kändes vill jag lova. Men alla stela kalla muskler njöt av att sakta mjukas upp och bli varma och goa igen. Därför tog jag det lugnt, körde mest uppmjukande rörelser i lugnt tempo och slocknade  sedan som en gris i savasana (död mans ställning).Hade väl inte helt lätt att hålla vare sig koncentration eller andning på rätt ställe, men det är bara att kämpa på. Yogaklasserna börjar om en vecka och därinnan hinner jag absolut med att hitta fokus igen!


Skönt var det iallafall, det vill jag lova!

 
ANNONS
 
Ingen bild

mams

8 januari 2011 13:53

Jag vill oxå göra yoga på Maldiverna!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se