Annapanna

Direktlänk till inlägg 29 december 2010

Skit!

Av Anna - 29 december 2010 19:29

Ensam hemma. Familjen är på kalas och för mig innebär det tid att ta tag i min ständiga ångest: uppdatering av gymnastikföreningens hemsida. Det är absolut det tristaste jag vet och det tar evinerlig tid. Med andra ord så är jag på pissigt humör innan jag ens har börjat.


Men hem från jobbet kommer jag. Sätter på mig pyamas, tänder ljus och sätter på lite schyst musik (allt för att komma i rätt stämning). Är laddad till tänderna för att äntligen få det gjort. Vad händer?


Jo, någon liten skit har pillat på min dator, slarvat bort en stor fil och ändrat på en del inställningar vilket gör att DET INTE FUNGERAR!!!!! Blir skogtokig. Har ett blodtyck på 300/200. MINST! Ringde upp den lille skiten och väste att jag får hjärnblödning om inte personen i fråga kommer hem och rättar till eländet på en gång! (trevligt uppförande Anna. Skittrevligt!)


Nu har jag dock lyckats problemet själv och skall bara få ner pulsen och lugna ner mig några hekto innan jag sätter mig ner och tar tag i det igen. Helt enkelt andas lugnt en timme eller två ;-)


Under tiden skall jag nog drömma mig bort och plita ner resterande del av min reseberättelse...


Ses om ett tag igen!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se