Annapanna

Direktlänk till inlägg 25 december 2010

Juldagen

Av Anna - 25 december 2010 20:18

Här har vi haft en toppenjul! Matilda och Victor har varit hemma och vi har tagit det lungt och myst massor. Även om det inte blev så många lediga dagar för mig (igår och idag) så har vi tagit vara på timmarna. Nu skall jag jobba i veckan men sedan är jag ledig över nyår med! Övriga familjen skall vara lediga hela veckan så jag gissar att det blir lite motigt att gå iväg och jobba!


Åt julfrulle hemma hos mams och paps på julaftons morgon, men undantaget det så har vi hållt oss hemma. SÅ skönt! Massor av mys, mat, godis, julklappar och spel har vi roat oss med. Shit vad fina julklappar jag har fått! Jag har nog inte fått så många julklappar sedan jag var liten ;-) Det verkar som om övriga är lika nöjda som jag är!


Har juh lovat att dela med mig av bilderna från Maldiverna resan och ambitionen är att ni skall få se dem i morgon.


SÅ.....håååålll ut! ;-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se