Annapanna

Direktlänk till inlägg 24 november 2010

Resfeber

Av Anna - 24 november 2010 21:31

I morgon smäller det. Det är då jag lämnar min familj för att hänga på andra sidan jordklotet i nästan tre veckor. Och vet ni, även om jag är galet förväntansfull så är det JÄTTENERVÖST!


Jag bara vandrar runt min resväska utan att lägga i någonting i den. Jag kan inte bestämma vad jag skall ha med mig. Har jag för mycket, har jag för lite? Har jag alldeles fel grejer med mig. Såhär tramsig är jag ALDRIG annars!


Jag sitter inte ihop med min familj och det är inte första gången vi är ifrån varandra. Men tre veckor, det är läääänge det. Kommer längta ihjäl mig efter dem. Allihop!


Tror att vi kommer ha tillgång till internet en del och meningen är att vi skall reseblogga HÄR.


Men om jag får till det så hoppas jag på lite uppdateringar här med!


Ha det fint hörrni!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Eva (faster)

24 november 2010 21:44

Anna.. visa nu för omvärlden att Du kan konsten att koppla av. Ha det så jätte-jättebra och var rädd om Dig.
Rese-kramar

 
Ingen bild

karin BS

24 november 2010 22:21

Hoppas att resan blir underbar!!! Njut av värmen!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se