Annapanna

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2010

Första träningsveckan

Av Anna - 12 oktober 2010 12:14

Ni kan inte ana hur härligt det är att vara på gång igen efter att ha tappat kontrollen helt och hållet. Min kropp rör på sig igen och jag går ut och går oavsett hur trött jag är eller hur skönt det hade varit att sitta kvar i soffan när klockan är sent på kvällen. Träna varendaste dag i veckan lovade jag mig själv och jag gör det! Jag tränar igen! Varenda dag! Det går inte fort, jag orkar inte lika mycket som jag gjort förrut, men jag är på väg och det är härligt! Jag svettas igen!


Första veckan med yoga, powerwalks och träningskvartar i massor har resulterat i 2 (!!!!!) kilo minus på vågen. 2 kilo som jag inte behöver släpa med mig runt när jag schavar runt elljusslingan på kvällarna! 2 kilo som jag har gjort mig av med en gång för alla!


Var ute på en skön morgonprommis tillsammans med en kompis i morse, kom hem duschade och käkade frulle. Har jobbat med lite trista saker som blivit liggande alldeles för länge och nu skall jag snart göra mig redo att hämta Axel på skolan. Sedan undrar jag om det inte får bli lite träning till ikväll. Är så jädra sugen ;-)


Have a nice day folks!

 
ANNONS
 
Ingen bild

D

12 oktober 2010 16:16

Shit vad duktig du är :-D Hejeheja!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se