Annapanna

Direktlänk till inlägg 5 oktober 2010

Nu jävlar!

Av Anna - 5 oktober 2010 11:16

Jag har ältat och skrivit om det många gånger förr och nu är det dags att dra det ett varv till. Men nu har jag återigen nått min botten när det gäller min hälsa. Jag som ÄNTLIGEN lyckades göra mig av med min övervikt för 4 år sedan är nu uppe i min maxvikt igen. Det tog ett litet tag att få tillbaks min alldeles för runda kropp igen men nu är den här. Och jag gillar det INTE!


Det handlar inte bara om yta utan om mitt välmående. Jag orkar ingenting. Börjar flåsa och svettas bara jag går upp för en trappa. Klart att det inte är kul att konditionsträna då. Och jag som älskar att röra på mig. Nu är det inte alls kul. Att ta sig över den tröskeln NU är högsta prio, för gör jag inte det så är det lika bra att luta sig tillbaks och ge upp. Det går FETBORT! Det är inget alternativ! Nu räcker det.


NU SKALL FLÄSKET BRINNA!


Inga knäppa dieter, men träna ,träna ,träna!


Var ute och gick en powerwalk i går efter middagen och la in några korta rusher vilket gav blodsmak i munnen. Det är läskigt att inse att JAG har gjort detta mot min egen kropp. Det är JAG som inte har prioriterat den på länge. Men jag lyckades ändå vända känslan av misslyckande till jävlar annama!


Så idag blev det en kvart med Paolo med! Svettades som en gris och  jag ser redan fram mot morgondagens pass!


Inget misslyckande utan nu blickar jag BARA framåt


Mot toppform...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tove

5 oktober 2010 13:56

Heja heja heja Anna! vilken pepp jag fick av att läsa ditt inlägg. har precis fått reda på att jag är laktosintollerant, och fick panik!!! vad ska jag äta o.s.v har nu kollat in goda recept och är lugnare =) kan vi inte bränna fett tillsammans?? behöver någon att bränna med. syns på torsdag =) kramelikram och heja heja anna!!!

 
Anna

Anna

6 oktober 2010 11:46

GÖÖÖÖÖTTTT att du känner dig pepp du med!!!!! Nu jäklar nu kör vi mot toppformen! Klart vi kör ihop!

Laktosintolleranta är två av mina tre barn. Innebär inga konstigheter egentligen. Nästan alla produkter man använder finns som laktosfria nuförtiden! det kommer att gå finfint skall du se! :-)

KRAM!

http://anna-panna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se