Annapanna

Alla inlägg under september 2010

Av Anna - 14 september 2010 21:23

Denna regna, gråtrista tisdag har jag spenderat nedbäddad under mitt varma goa täcke. Det är verkligen aptrist att vara sjuk och det kryper i hela kroppen när huvudvärken hindrar mig från några större aktiviteter. Men de korta stunderna som alvedonen verkar så är det ändå ganska okej (om man ligger heeeelt still...)


Under förmiddagen, när barnen var i skolan, roade jag mig med att kolla på film. Typ max den ansträgningen jag orkar med... Idag blev det Jane Austen book club. En störtmysig film som det var länge sedan jag såg. En sådan där feelgood film som lämnar en varm go känsla i magen efteråt. Se den om ni inte har gjort det tidigare hörrni!


  

ANNONS
Av Anna - 13 september 2010 22:53

Hoppades att det här läskiga viruset som kom och hoppade på mig skulle försvinna lika fort som det kom, men ack som jag bedrog mig.


Min näsa börjar så sakterliga fyllas med snor och nysningarna kommer tätare och tätae. Dessutom verkar inte huvudvärken ge med sig med några av de schysta, receptfria pillrerna jag har hemma.


Usch å fy, nu skall jag dra täcket över huvudet och hoppas på att skiten har försvunnit tills i morgon!


Natti!

ANNONS
Av Anna - 13 september 2010 14:01

...och istället för att vara på jobbet ligger jag i soffan med huvudvärken from hell, feber och en skrapig hals. Det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig och ärligt så är det inge vidare. Det var länge sedan jag var sjuk nu, men det kändes ändå fisigt att ringa till jobbet i morse och meddela att jag inte skulle komma till jobbet. Vet att det inte är mitt bekymmer, men jag hoppas att mina arbetskamrater inte får jobba ihjäl sig för att jag är hemma. Gissar att det inte är helt enkelt att få tag på en vikare på en måndagmorgon...


Men som sagt, inte mina bekymmer egentligen.


Tänkte att jag skulle pallra mig in i duschen när Alvedonen börjar verka. Kanske det kan få mig att känna mig lite piggare.


Hörs senare!

Av Anna - 8 september 2010 12:44

Okej, från och med nu så lovar jag att sluta tjata om semestern , men jag måste bara få dela med mig av ett gäng härliga bilder till innan jag lägger av. De kommer helt i oordning, men de är mina favoriter (de med) och jag njuuuuter av att titta på dem och tänka tillbaks på våra tre härliga semesterveckor!


Axel bjöd upp sin syster med ett: får jag lov? Vem skulle kunna motstå det?


 

De finaste tonåringarna jag känner <3


Kanonkulan...

Axel laddar för ett mogondopp!Så nu skall jag ge mig ;-)

Av Anna - 8 september 2010 10:09


Wiiiiheoooo idag firar jag 1000 inlägg här på bloggen! Det tog 3½ år att få ihop alla dessa inlägg. Ibland har jag skrivit frekvent, vissa perioder nästan inte alls. MASSOR har hänt under åren. Jag har läst färdigt till sjuksköterska, börjat på världens roligaste jobb. Utbildat mig till yogainstruktör. Matilda har flyttat hemifrån. Axel har börjat skolan. Vi har rest, vi har varit sjuka, vi har varit friska. Vi har myst, vi har bråkat... Lägenheten har renoverats, jag har blivit faster två gånger om...


Toppar och dalar, ungefär som livet skall va! Nu kör vi 1000 till!

  

Av Anna - 7 september 2010 16:17

När jag och lillebror kom hem från skolan så hade vi egentligen tänkt att ge oss ut på en liten cykelutflykt, men eftersom storasystern har slarvat bort sina nycklar *ggggr* så fick vi snällt stanna hemma och vänta in henne.


  


Så istället stack vi ut på gården, sov middag i solen en stund och passade sedan på att fixa veckans skolläxa. Mycket roligare att göra den utomhus i den sköna solen än inomhus.  Dessutom är ivern stor nu såhär i början. Få se om det är lika kul om några år...
  


Sedan kom Maja hem och vi tog en middagslur TILL på gräsmattan. Haha, dagen har verkligen gått i slapphetens tecken. Jaja, verkligheten kommer snart ikapp...

Av Anna - 7 september 2010 11:44

Här har jag spenderat förmiddagen.


  


Inte för att jag är sjuk, mår dåligt eller är helt utpumpad, utan bara för att man skall göra det då och då. Att ligga i soffan och stirra i taket lite då och då skall tydligen göra underverk för kroppen och själen! Så i dag har jag investerat i min egen hälsa! Inte ett jota har jag gjort... *bara liiiite ljug*


Om en stund skall jag hämta Axel i skolan och sedan får det nog bli en eftermiddag ute i solen. Vädret är härligt idag även om det är med sorg jag konstaterar attt sommaren är slut. Därför gäller det att njuta av varenda lite gnutta sol man kan komma åt!

Av Anna - 4 september 2010 10:57

Att jag gärna skulle flytta från Alingås är väl direkt ingen hemlighet. Trivs förträffligt med mitt jobb och mina yogagrupper, men iövrigt är det väl ingenting som lockar med staden. Men tidigt i morse när jag gick ut på min morgonprommis, runt min vanliga trista runda upptäckte jag något sagolikt vackert.


Lovar härmed att jag skall sluta snacka skit om staden jag bor och lever i. Det är inte alla som har en sådan här vacker gå/spring runda precis utanför dörren. Även om den har varit min i 18 år så skall jag från och med nu uppskatta den mer ;-)

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se