Annapanna

Direktlänk till inlägg 16 september 2010

Mission impossible...

Av Anna - 16 september 2010 18:10

Har verkligen satt mig i klistret. Har i min rastlöshet startat upp ett projekt som jag inte har en aning om när jag hinner ro i land. Även om jag är ledig i morgon också (tackålov, är inte i skick att gå till jobbet ÄN!), så kommer jag nog behöva MÅNGA veckor på mig. Typiskt att sätta igång någonting som kommer ta all min lediga tid i anspråk nu när jag nu inte har så värst mycket fritid ;-)


Har laddat i två år för att måla om våra hemska gamla köksmöbler. Men som sagt eftersom uppgiften känns lätt övermäktig så har jag inte fått tummen ur förrän nu. Började med kökssoffan som tog 3 timmar att måla ett varv. Only two to go!


Och sedan väntar resten av möblerna. Gaaaah, vad har jag gett mig in på?

    


Tackålov så vet jag ju att det kommer bli bra. Började så laxigt så med denna hyllan för två år sedan och även om den blev lika fin som jag hade hoppats så krävde det två års laddande för att komma igång med resten. Förövrigt så väntar Majas byrå och klädskåp på att bli vita de med. Uppenbarligen så köpte vi alla hemmets möbler när det var inne med hemska syrabetsade furumöbler *ryser*


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se