Annapanna

Alla inlägg under juli 2010

Av Anna - 12 juli 2010 19:55

Allah Benny vad varmt och skönt det är! Ännu mer njutbart hade det naturligtvis varit om man hade varit ledig och kunnat njuta av den HELA tiden, men det är ok att jobba i den med även om allt går i ett lite långsammare tempo än vad det borde göra. Seröst är det faktiskt skitsynd om alla sjuka männskor som vistas på en tokvarm vårdavdelning samtidigt som de är dåliga. Vi andra får ju faktiskt gå därifrån efter dryga 8 timmar varje dag ;-)


Jag har jobbat hela helgen, men vi har ändå kunnat bada och sola lite grann. I lördags låg vi på stranden till klockan var över nio på kvällen. Härligt! I morgon är jag ledig och då hoppas jag på en lika varm dag som de senaste varit, för DÅ tänker jag hänga vid havet!!!!


I lördags kom päronen hem från någon veckas semester uppe i norrland.


Mange njuter av kvällssolen


Min finaste Maja och min finaste mamma


Av Anna - 11 juli 2010 21:27

Sommarens höjdare när Maja kom och hämtade mig på jobbet när jag slutade vid tio i fredagskväll och vi cyklade ner till Mjörn för ett kvällsdopp. Låg och plaskade en bra stund och njöt i det ljumna vattnet innan vi cyklade hem igen!



     

Av Anna - 9 juli 2010 11:34

Shit, så gick ännu en vecka utan att jag har skrivit någonting. Fattar verkligen inte vart livet tar vägen. Det springer i från mig och jag hinner inte med... Förra fredagen kom Tilda hem, vilket är mysigt som sjutton. Det är HÄRLIGT att ha alla tre barnen hemma så är det bara!


I lördags skulle det ju bli 30 grader varmt i hela Sverige och ambitiösa som vi var så ställde vi klockan på mittinatten, knallade upp, fixade matsäck och styrde kosan mot havet. Vad vi hade i kikaren var en skön, lång, härlig dag i solen på de bohuslänska klipporna. Det blev inte riktigt som vi tänkte oss. Dagen var mysig på alla sätt, men solen såg vi inte till och blåsten kylde ner oss ordentligt. Så vi befann oss troligen på enda stället i landet där det inte var 30 grader varmt ;-)



 

Vi hittade smultron *lycka*

  

Som bonus fick vi helt otippat med oss en barnledig Lovisa <3

 

Som traditionsenligt fick adopterat en helt egen sten!


  


Eftersom vädret inte var sådär fantastiskt härligt som vi tänkte oss så drog vi till Smögen i stället, det blev till att spana på snygga båtar, käka glass och middag på Smögen bryggan för hela slanten. En jättefin kväll fick vi iallafall!






 





I onsdags var jag ledig från jobbet och då passade jag och barnen på att gå till polisen för att fixa pass till de två stora barnen. Deras gick ut i våras och eftersom vi drömmer om tre veckor i solen på semestern behöver de nya. Det var bara det att typ alla andra i hela stan också behövde förnya sina pass för det var multum med folk som knödde inne på vår lilla polisstation. Tur hade vi som hittade en sval plats i skuggan utanför!






  

Fast efteråt var vi visst tvugna att svalka oss med glass ändå. Är det sommar så är det!


När Mange kom hem från jobbet fick vi ett tokryck och drog till Liseberg. Maja hade kaxigt snackat om att premiäråka Balder (efter att ha lämnat kön i sista sekund flera gånger förrut) och vi andra kände att nu var det faktiskt upp till bevis! Eftersom vi inte hann vara där så många timmar blev det inte något hysteriskt åkande. Men vi hann med favoriterna iallfall!









Dessutom hände någontin som ALDRIG hänt förrut! So strange... Vi brukar inte spela så mycket när vi är på Liseberg, men nu hade ett gäng spelkuponger i åkhäfterna och de spelade vi naturligtvis för. Och SOM vi vann! Helt tokigt!


Magnus började med en liten nätt vinst


Som Axel följde upp med en påse Ahlgrens


Å här lyckades Magnus pricka in storvinsten. 2 kilo Geisha till hans lycka 


För att avrunda det hela med 2 kilo choklad till *urk*


En lyckad kväll helt enkelt!


Förövrigt har jag jobbat galet mycket som vanligt, vi har budat på ett hus som gick för alldeles för mycket pengar och när vi nu inte köpte det så har vi börjat planera upp vår semester. Jag jobbar hela helgen. Sedan  är det tre veckor kvar innan jag är ledig. Som jag längtar! Men det hinner nog bli  ytterliggare en del äventyr innan dess! 

Ha det!

Av Anna - 2 juli 2010 20:17

Har jobbar hela långa veckan, är ledig hela sköna helgen och GISSA bara hur fredagsledig jag känner mig nu? Trensformerar mig från trött och stressad till trött och avslappnad...


Förtränger effektivt hur sunk här är hemma. Just nu ger jag tusan i det. Dessutom tänker jag inte heller ha dåligt samvete över mig HÖÖÖÖÖGA hög med mail jag borde beta mig igenom... En annan dag...


Nä, nu är jag ledig, alla tre barnen är hemma, vädret är sådär fantastiskt härligt att man knappt tror det är sant och i morgon hägrar havet *lycka* Känner just nu att det inte kan bli så mycket bättre än så här (det är klart det kan bli....ni känner väl mig ;-), men just nu intalar jag mig det iallafall  eftersom jag behöver öva på att njuta över här och nu!)


Ha en fin helg!

Av Anna - 1 juli 2010 12:45

I tisdags fyllde min allra finaste Maria år och som den usla vän jag är så glömde jag helt av detta. Men här kommer lite plåster på såren min kära gummsjuka kompis *hehe*



PKN Älskling! 

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards