Annapanna

Direktlänk till inlägg 26 juli 2010

Måndag kväll

Av Anna - 26 juli 2010 20:35

Så var det bara tre dagar kvar, sedan är det semester med stort S! Fattar inte hur mycket man kan längta... Har varit ledig idag och så småtterliga börjat ladda. Handlat solskyddsfaktor, plockat fram diskbalja, bikini, vägatlas, pass... ja ni vet, det mest nödvändiga ;-) Seriöst så ser jag SÅ mycket fram mot tre veckor i solen tillsammans med min allra bästa familj. Efter ett års jobb med mycket lite semester så kommer det sitta finfint med lite ledighet!


Denna veckan pågår VÄRLDENS bästa Vänersnäsläger. Jag är inte där för typ, första gången på 21 år. Gissa hur surt det känns? Hoppas på att hinna upp och hälsa på en snabb sväng i veckan. Vet inte riktigt hur det skall gå ihop med tanke på mitt späckade schema, men med lite god vilja så kanske jag kan få till det... Får se...


Men helt klart är att jag längtar efter alla som är där! Dessutom var det igår exakt 20 år sedan jag pussades med Magnus på nämnda läger för första gången. Bara en sådan sak...

 
ANNONS
 
Ingen bild

pippi

26 juli 2010 21:47

Hoppas att ni fortsätter att pussas. Ja, åren går alldeles för fort. Det märker man på barnen hur dom snart är i kapp oss. kram

 
Anna

Anna

27 juli 2010 20:45

Hej Anna!

Av en " slump " hittade jag åter till eran sida!!! Efter MÅNGA år frånvaro!

Har ni kvar eran viktsida?

Se till att njuta ordentligt av semestern!

// Kram Anna

http://annalundberg.org

 
Anna

Anna

30 juli 2010 09:58

HEJ Anna!

Ja, det var absolut länge sedan. jag tror att jag tappade bort din blogg när du började lösenordsskydda alla inlägg, när det nu var... Kul att du hittade hit i alla fall!

Viktsidan ligger nere sedan länge, kanske att vi borde börja uppdatera den igen? *Hmmmm*

Ett lösen till din blogg vore trevligt! Maila mig på anna-lundgren@hotmail.com

Hoppas att ni har en finfin sommar där uppe i norr!

Kram
/Anna

http://anna-panna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se