Annapanna

Direktlänk till inlägg 19 juli 2010

Skara sommarland

Av Anna - 19 juli 2010 22:47

I helgen var vi iväg på vad som har blivit något av en tradition de senaste åren, en helhelg på Skara sommarland. I år var det vår familj som tillsammans med svärfar, min bror och dotter samt Magnus ena bror med döttrar som gjorde parken osäker under två dagar. Hade lite otur med vädret på lördagen, för då regnade det inte lite utan HUR MYCKET SOM HELST! Tack å lov var det ganska varmt och skönt så det var ingen som behövde frysa. Det slutade ändå regna framåt eftermiddagen, vilket var skönt när det var tältning som gällde!


I söndags var vädret betydligt bätttre och vi kunde njuta i vattenlandet större delen av dagen! Trevligt hade vi allafall och bättre sällskap kan man inte önska sig. SÅ mysigt att få umgås med de goaste ungarna i flera dagar!


Fick söka skydd en stund i lördags när det regnade som värst!


Men humöret var på topp ändå!Axel och tvillingarna trotsade ovädret och körde fyrhjuling


Lycka är ett ballongsvärd (speciellt när man har en morsa som inte tillåter sådana leksaker)


eller en vackervackervackerblomma!


Spexa och ha kul kan man ha ändå fast vädret är skit


Å mysa


Å käka matsäck


Tur att man har stora kusiner att luta sig mot när det är lite läskigt


Och pojkvänner...


Söndagen bjöd på massor av bad


och bus


och helt galna åk i vattenrutshkanor


där man var tvungen att ha hjälm för att inte slå sig halvt fördärvad!


Sedan var det grabbarna som mest hängde vid poolkanten


och älsklingsungarna som hängde på mig!


Fina Maja


Goaste Ida


Vissa körde så hårt att de var tvugna att sova middag


och bara ta igen sig en stund


Har fått pussar och kramar så jag nog skall stå mig ett tag!


Som om vi hade fått nog av vatten...


Liseberg, släng dig i väggen. Här blev man till och med nedskvätt när man stod i kön!


  

Fast det är inte helt kul att köa alla gånger


Men om man har större kusiner är det bara att hänga med..


Köra radiobilar som en hel rallyförare fastän man är minstOch elbilarTjingeling!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se