Annapanna

Direktlänk till inlägg 16 juli 2010

Prinsen 7 år

Av Anna - 16 juli 2010 11:20

Kan inte fatta att det redan har gått 7 år sedan lillfisen kom till oss. Efterlängtad som han var blev han snabbt allas vår egen kelgris. Lugn och go redan från början och även om han idag oftast tjatar hål i huvudet på oss så har han inte fattat hur lätt han hade kunnat utnyttja vår kärlek och bli världens bortskämdaste unge. Fortfarande oerhört generös med pussar och kramar och än så länge är mamma bäst i världen... Fina unge!De allra finaste storasystrarnaJobbade igår och missade det mesta av firandet. Mange och Maja roddade ihop barnkalaset under dagen och det är jag inte SÅ ledsen över att jag missade ;-) Däremot hade det varit trevligt att vara med och sjunga på morgonen, men jag hade inte riktigt hjärta att väcka familjen vid halv sex när jag gick upp.Däremot blev det myskväll på stranden (efter en middagslur efter jobbet) Tog ett kvällsdopp medan solen dalade bakom träden. Kvällar att leva på länge helt enkelt!


Grattis min allra käraste, knäppaste, tjatigaste, festligaste, kramgoaste, modigaste stora 7-åring!

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se