Annapanna

Direktlänk till inlägg 29 juni 2010

Årets första dopp!

Av Anna - 29 juni 2010 22:32

Så var det ÄNTLIGEN gjort! Jag har badat för första gången denna sommaren och GOD vad det var härligt. Hade inte alls planerat att bada egentligen, men det var så hett i solen att jag bara inte kunde låta bli, och det är jag glad över ;-)


Började min lediga dag med att, tillsammans med barnen, cykla bort till päronen för att mamma skulle få fixa till mina alldeles för vinterludna spiror. Mycket välbehövligt även om jag  fortfarande tycker att det är helvrickat att jag som tjej inte pallar att gå mot strömmen och gå med lurviga ben. Det är för jädra plågsamt att bli av med håret och visst är det lite knasigt att frivilligt ta den smärtan bara för att man är av det kvinnliga könet... Blir helt irro när jag tänker på det, men som sagt, är inte redo för ett statement än!


Iallafall...


Blev bjudna på lunch borta hos mams och paps och barnen passade även på att gå ner till sjön för ett förmiddagsdopp. Cyklade hemåt i värmen och höll nästan på att försmäkte så varmt det var! Härligt! När vi kom hem så ringde Axel en kompis och Maja och jag däckade. Maja i sängen och jag på soffan. Skyller på för många dagars jobb de senaste veckorna i kombination med för lite sömn och för mycket gräspollen i omlopp.


När Mange kom hem från jobbet packade vi ihop lite middag och tog cyklade iväg till Lövekulle för ett eftermiddags/kvällsdopp. Lurade med oss föräldrarna och alla badade utom Mange. En mysig stund, men när vi skulle hemåt igen så fick Axel sig ett riktigt psykbryt, vilket INTE hör till vanligheterna. Har gapade och grinade så snoret rann och han visste inte vad han skulle göra av alla känslor. Gissar att det blev lite för mycket för honom med två rejäla cykleturer ute i den varma solen  för när vi kom hem slocknade han inom två sekunder, vilket heller inte hör till vanligheterna ;-)


        


Imorgon är det jobb igen, men nu skall jag bara jobba tre dagar, sedan är jag ledig i helgen. TJOHO!

 
ANNONS
 
Ingen bild

papsen

29 juni 2010 23:11

Härligt "köttbullehopp" av Maja

 
Ingen bild

mams

29 juni 2010 23:17

Kan den söta ungen få ett bryt???

 
Ingen bild

Pippi

30 juni 2010 18:03

Herregud, det kan vem som helst få. Tar Axel i försvar. Nog för att det var länge sedan sist, men ett utbrott kan allt kännas skönt

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se