Annapanna

Direktlänk till inlägg 28 juni 2010

ECLIPSE

Av Anna - 28 juni 2010 23:23

Lyckliga Maja och mig som fick biljetter till förhandsvisningen av Eclipse, tredje filmen i Twillight-serien, av min bästa och äldsta vän och hennes man. Hur de nu tänkte när de själva valde att inte gå.... Men glada och tacksamma är vi för att vi fick biljetterna :-D


     


Filmen var ju naturligtvis skitmysig och härlig men givetvis lyckades man inte riktigt återskapa samma känsla som i böckerna. Det har väl aldrig lyckats förrut heller vad jag vet, ja att filmen är bättre än boken alltså.


Men skit samma, den var wonderful ändå. Så vad som jag trodde skulle bli en hänga i soffan efter att ha jobbat alldeles för många dagar på rakenkväll så blev det istället

en mys med maja och bästa filmen med de sötaste grabbarnakväll!

Inte illa för att vara en sketen måndag ;-)

Dessutom är jag ledig i morgon. Livet på en pinne helt enkelt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se