Annapanna

Direktlänk till inlägg 24 juni 2010

Dagen före midsommar

Av Anna - 24 juni 2010 17:10

Tjingeling go vänner!


Det är sommar, i morgon är det midsommarafton och tro det eller ej, jag har precis ingenting att gnälla på ;-)


Barnen (utom Tilda) är hemma igen efter att ha varit två veckor i Halmstad. Känns skönt att ha dem hemma igen. Livet är allt lite tristare när de inte är hemma. Ja, för mig alltså. De har formodligen haft det mycket bättre borta istället för att ha sommarlov här hemma när både jag och Mange jobbar. Men för mig är det skönt att ha dem hemma igen!


Idag har jag varit ledig och då har jag knasigt nog roat mig med att putsa fönster och dammsuga. Hade förmodligen varit smartare att hänga på stranden och tankat energi istället. Men i morse fick jag ett knasryck och började röja här hemma. Eftersom sådana ryck är högst sällsamma gäller det att passa på... Har faktiskt fått gjort en hel del! Har även hunnit fixa päronen i håret så nu är de sommarfina de med! (nu är det med andra ord bara jag själv som fortfarande ser ut som en rugguggla)


Midsommarhelgen skall jag spendera på jobbet. HELA helgen. Inte skitkul alls, men förhoppnigsvis resulterar det i att jag slipper arbeta både jul och nyår i år... Hoppas bara att det inte blir sådär knasigt mycket att göra som det gärna blir när man är lite för få som jobbar! Nä lagom är bäst ;-)


Nope, dags att ta tag i middagen...och tvätten...men jag får nog pussa lite på mina efterlängtade barn först!


Tjing!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se