Annapanna

Direktlänk till inlägg 12 juni 2010

Money, money, money...

Av Anna - 12 juni 2010 22:16

Alltså, jag har aldrig varit speciellt intresserad av stålar och i synnerhet inte av att samla dem på hög. Kanske för att jag aldrig haft några att samla på hög...Men ändå... Innan jag började jobba för ett år sedan så hade jag inte haft någon ordentlig inkomst på 6 år (2 år som mammaledig och 4 år som studerande) och inte ens när jag jobbade hade jag någon stadig inkomst (10 år som egenföretagare).


  


Nu får jag en fast lön varje månad, och SOM jag samlar pengarna som blir över på hög. Jag kan inte få nog. LÄNGTAR till den 27:e varje månad så jag får fylla på sparkontot lite till! Och jag NJUTER när jag får kontoutdraget...


Hur gick det till?

 
ANNONS
 
Micke

Micke

12 juni 2010 23:58

Din lilla kapitalist där ;)
Ja, hur gick detta till! *s*

Hej också *vinkar*

http://kludd.se

 
Kattis

Kattis

7 juli 2010 23:03

HAHAHA!! Jag sitter från mitten av månaden och fram till lön och räknar och räknar på mina pengar. Vad har jag får utgifter? Hur mycket blir över? Hur mycket kan jag götta mig med? Jag är GIRIG helt enkelt! Dessvärre blir det ju aldrig den där cp-stora summan över. Jädra csn-skit, hög hyra, bil osv

http://www.metrobloggen.se/kattiskorvapa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se