Annapanna

Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

Helgen

Av Anna - 31 maj 2010 21:15

Är som en ursketen trasa efter helgen som gått. Har jobbat som en tok och det har periodvis varit löjligt mycket att göra på jobbet. Jobbade fredagkväll, lördag dag, söndag kväll, måndag dag, vilket naturligtvis innebar alldeles för lite med tid i sängen. Som om det inte vore nog så gjorde familjen en snabbresa till Halmstad under helgen för att snusa på den nya fina lillkusinen. Familjen kom och hämtade mig på jobbet i lördagseftermidag och efter snabbvisitet i Halmstad var jag på jobbet igen vid lunch på söndagen.


Men LÄTT att det var värt det!


  


  

Stoltaste fastern i stan!


Lillfisen var ju helt fantastiskt mysig och han luktade bara SÅ gott. Dessutom var han hur lugn och go som helst. Och pluttig! Inga av mina barn har varit så små så det var lite läskigt att fixa och greja med honom. Men faster lyckades byta flertalet blöjor med bravur!


  

Axel och Alex


Dessutom hann vi umgås lite med mina föräldrar (sov hos dem i husvagnen) och även kramas med Tilda som hade vägarna förbi. Det blev mycket kärlek under kort tid!


Men gissa hur trött jag är nu. Var helt död när klockan ringde i morse och ikväll har jag spenderat de flesta timmar med att fixa folk i håret. Så nu skall jag bara hoppa in i duschen och sedan blir det marsch pannkaka i säng. I morgon är jag ledig. TJOHO!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se