Annapanna

Direktlänk till inlägg 28 maj 2010

Sköna Fredag...

Av Anna - 28 maj 2010 10:54

...och jag laddar för att tillbringa den och resterande helgen på jobbet. Tjoho, så kul! Inte alls festligt faktiskt att jobba när andra är lediga men så är det också den enda nackdelen med världens roligaste jobb. Så det är väl bara att leva med antar jag. Men just när det är varmt och härligt ute, då är det surt att inte få spendera helgen med familjen.


Kanske att vi ändå hinner köra tur-och-retur Halmstad på lördagkväll för att få snusa på det nya lilla underverket som troligen kommer att lystra till namnet Alex.


  


Innan jag drar till jobbet om en stund skall jag umgås med Paolo en stund. Har hängt med honom varje dag denna veckan och har således kronisk träningvärk. Gôtt är det! Det är verkligen fruktansvärt att formen är så dålig och det är en plåga att träna såhär i början, men jag hoppas och tror att det vänder snart så att det blir njutbart igen!


Ha en fin fredagkväll alla! Och njut!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Martina

28 maj 2010 13:20

En sån sötnos!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se