Annapanna

Direktlänk till inlägg 27 maj 2010

Nu har jag sett den!

Av Anna - 27 maj 2010 13:00

Ja, Avatar alltså!


Eftersom Magnus bara älskade filmen och såg den flera gånger på bio så var förväntningarna höga. Hemma hos oss är det i vanliga fall jag som kan tänka mig att se samma film på bio flera gånger (Dirty Dancing 5 ggr, Mamma Mia 4 ggr, New Moon 3 ggr, *jädrar vilket miffo jag är*) så att Magnus har sett den mer än en gång på bio är bara ett bevis för hur bra han tycker att den är.


Nu har den stått ett tag hemma i vår dvd-hylla och väntat, men igår fick vi äntligen tummer ur och satte oss kikade på den. Och vad jag tyckte? Har inte riktigt bestämt mig än. Tyckte nog Actionslutet på filmen förstörde lite för mycket. Tillslut blev det lite larvigt faktiskt. Annars var filmen naturligtvis hur vacker som helst, kan bara gissa hur häftigt det var att se den på 3D. Storyn var väl lite förutsägbar, men jag blev ändå berörd av den och lite sorgsen.Men jag tänker absolut ta mig tid att se den igen någon gång.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se