Annapanna

Direktlänk till inlägg 24 maj 2010

Min nya PT!

Av Anna - 24 maj 2010 16:52

Precis som om ni inte fattat det redan så har jag liksom stannat av, ja till och med backat, i min träningsutveckling de senaste åren. Det är rent tragiskt faktiskt.


Hur man som jag älskar träningen så mycket, men ändå inte prioritera den. Att som jag vara instruktör och försöka puscha massor av andra människor att träna och ta tillvara på sina fungerande kroppar och sedan låta min egen förfalla. Det skrämmer mig. Och det är ändring nu. Inget snack om saken. Jag har redan tagit beslutet att bli en människa som är i form igen, nu gäller det bara att lägga upp en strategi... En hållbar sådan. Jag jobbar heltid, har tre barn, leder tre yogapass i veckan och MASSOR av föreningsuppdrag. Häcken full faktiskt. Det är INGEN ursäkt för att inte träna, men det ställer onekligen till det lite grann. Här gäller det att hitta en fiffig strategi, att lägga upp en plan som håller i längden. Det gäller att vidga sina vyer, tänka kreativt...


Igår hittade jag en dvd skiva som legat hemma och skräpat ett tag. Träna mage, rumpa, lår med Paolo Roberto. En kvart om dagen. EN KVART? Piece of cace...


...säger jag inte idag när jag struttar runt med träningsvärken from hell i mage, rumpa och lår...

  


Tror just att jag har träffat min nya bästa kompis. Haha!


BTW: Ikväll blir det en tur i joggingspåret! Är SÅ på G igen!

 
ANNONS
 
Ingen bild

mams

24 maj 2010 22:05

Gott att du är på banan igen. Hade inte du köpt 10 kort på hallen till M? Sno det! Hallen ligger ju på väg till jobbet!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se