Annapanna

Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Göteborgsvarvet 2011...

Av Anna - 23 maj 2010 09:17

....skall jag verkligen springa! Sprang loppet 2008 och nu är det hög tid att göra det igen. Det var ju för sjutton något av det roligaste jag har gjort!


Var inne i Göteborg och tittade på brorsan som sprang igår och även om det var olidligt varmt för alla som deltog och de såg yttert plågade ut så sög det definitivt till i springtarmen när jag stod brevid och kollade. Tänkte jag skulle anmäla mig bums. Vilka andra är på?


    Trots den plågade minen så gick brorsan i mål, kanske inte på den snabbaste tiden i världshistorien, men ändå på ett hedrande sätt!


 


När vi hade spanat klart på de som sprang bjöd vi in oss själva på grillkväll hemma hos svärmor. Det blev en mysig kväll i solen på hennes uteplats. Som bonus var Manges fastrar där med, så det blev lite släkthäng med!


En skön dag i solen alltså!


Hoppas på något liknande idag, skall bara få upp familjen ur sängarna först!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Bror

23 maj 2010 20:57

Såg ändå inte lika plågad ut som jag kände mig!! Bra pokerfejs ;)

Satan varmt det var, går knapp å beskriva.

Har inte bestämt mig om nästa år än, men det blir säkert så att man står där den 21 maj nästa år..

 
Ingen bild

S

24 maj 2010 16:50

Säger som min moster: Springer gör jag bara när jag måste!
Aldrig i livet att jag skulle ge mig på Gbg varvet, dryga 2 mil på asfalt! Nej, tacka vet jag en skogsprommenad på mjuk stig.
Kram S

 
Elin

Elin

26 maj 2010 22:10

Haha, såg din brorsa under loppet inser jag nu när jag ser bilderna. Sprang förbi honom i Slottsskogen och ropade "Heja jogg!" Sen måste jag ha sett er också, stod ni vid TV-huset? Reagerade på en i jogg-tröja och det var samma kille som i Slottsskogen, där och tyckte jag kände igen dig också! :)

http://narvitvablirtre.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se