Annapanna

Direktlänk till inlägg 12 maj 2010

Ledighetskaos

Av Anna - 12 maj 2010 14:50

Familjen skall ge sig iväg på några dagars välbehövlig rekreation. Samtliga slutade tidigt idag och planen var att komma iväg innan klockan blir allt för mycket. Det går sådär kan man väl säga. Vi kommer ingenstans och klockan kommer förmodligen vara mitt i natten innan vi är framme.


Insåg, när vi började packa att ingen av oss hade några rena kläder. Tvättkorgen var smockfull. Hur gick det till. Vänta, var det någon som inte planerade ordentligt? Undrans vem det kunde vara....Hmmm... 


Hjälp, vi har inte hunnit handla. Lite mat vore väl bra att ta med sig kanske. Vem borde ha tänkt på det. Någon (läs jag) har ju faktiskt varit ledig idag och kanske, kanske borde hunnit göra det...


Stämningen är just nu sådär obehagligt laddad att vi knappt vågar prata med varandra. Inte vill vi sabba den härliga, semesterlediga stämningen... ;-)


Dessutom spöregnar det!


Men tjoho så kul!

 
ANNONS
 
Ingen bild

pippi

12 maj 2010 16:55

Men herregud Anna vad gör ni?? Ska ni ut och tälta eller vad är på gång. I detta väder ska jag kura ihop mig i soffan och njuta efter dagens arbete. Men hur som helst ska NI ha en skön helg - kram

 
Anna

Anna

12 maj 2010 23:30

Faster: Vi har lånat mams och paps koja (det gäller att passa på). Vi kom iväg tillslut ändå, tro det eller ej ;-)

Hoppas att du med får en fin helg och åtminstone liiiite sol! KRAM

http://anna-panna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se