Annapanna

Direktlänk till inlägg 30 mars 2010

Härliga böcker!

Av Anna - 30 mars 2010 14:20

Om du är sugen på att börja träna yoga eller att lära dig mer om yoga i allmänhet och poweryoga i synnerhet så har Ulrica Norberg skrivit en lättläst, men ändå seriös bok, som lämpligt nog heter just  poweryoga. Vackra bilder, tydliga instruktioner och MASSOR av inspiration både för den vana yogautövaren såsom nybörjare. Min har jag haft i flera år och den börjar nästan bli sönderbläddrad. Jag rekomenderar den varmt!


  


Gissa om min lycka var gjord när jag hittade en annan bok av Ulrica på bokrean förra veckan för smått löjliga 25 kronor. Den heter Meditation och handlar naturligtvis om... öh... meditation!  Har inte hunnit mer än att kika i den ännu. Men jag ser fram mot att sätta tänderna i den på riktigt. Mediterar gör jag inte annat en kort stund i samband med mina yogapass men jag skulle gärna vilja göra det oftare och bli bättre på det. Kanske boken kan bli min inspriation? 
ANNONS
 
Nilla

Nilla

1 april 2010 09:13

Har bara testat yoga en gång och fattade aldrig vad som var grejen men jag förstår ditt intresse; jag är ungefär lika glad i Friskis jympa. Skulle inte den finnas vet jag inte vad jag skulle göra.
Nu leder jag ju inte jympa förstås, som du leder yoga, men ändå...

http://nillalivet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se