Annapanna

Alla inlägg under december 2009

Av Anna - 12 december 2009 12:53

Så var det dags att knata till jobbet för att spendera ytterligare en lördagkväll där! Helt okej om man har en veckas semester framför sig måste jag säga! Tre dagar kvar... Har a l d r i g i mitt liv längtat efter en semestervecka så mycket!


Ha en fin lördagkväll

Av Anna - 12 december 2009 00:16

Senaste nedladdningen från iTunes. Smörsång i sin renaste form. Nästan drypande faktiskt. Men ack så fint ;-)



Sov sött alla ni fina <3

Av Anna - 10 december 2009 22:49

Gosh vilken skön dag jag har haft! Gick upp med barnen när de skulle till skolan, men gick visst och la mig igen och sov två timmar till. Jisses Amalia så trött jag måste ha varit! Har pillat med lite av varje under dagen, fått gjort en hel del men i ganska maklig takt. Vägrar att stressa när jag väl är ledig. Hämtade sonen på skolan vid ett och spenderade sedan eftermiddagen med honom och legolådan.


Dagens höjdare var, som varje torsdag, kvällens yogapass. Ikväll fick jag med hela la familja och det gjorde njutningen naturligtvis ännu större! De kämpade och slet som galningar men jag tror nog att de njöt av den härliga stunden de med! Iallfall var det en ynnest att ha med dem! Är superinpad av sonen som faktiskt hänger med på större delen av passet, dessutom håller han sig lugn och tyst hela tiden, vilket är en prestation av en 6½ åring med massor av myror i brallan!


Sitter nu och häckar framför datorn och lär så göra en stund till. Gymnastikföreningens hemsida behöver uppdateras inför vårterminstarten (herregud, vi har ju inte slutat höstterminen än...), och det behöver bli klart innan jag sticker på semester. Har kommit en bit på väg men har en del kvar. Det tar onekligen en stund varje gång det är dags för uppdatering. Men jag var bara tvungen att pausa en stund ;-)


Ha det bäst!

Av Anna - 9 december 2009 21:44

I söndags tävlade yngsta dottern i gymnastik. Hon tävlade i grenarna bom, barr, matta och hopp. Hon har verkligen legat i hårdträning hela höstterminen för att lyckas med målet att ta sig vidare till nästa steg. Man måste klara ett steg i alla grenar för att ta sig vidare. Hon snubblade lite på mållinjen, tyvärr, men tack och lov är hon lika stolt över sig själv som jag är! Hade hon klarat av det så hade hon fått börja träna en gång i veckan till, vilket var det verkliga målet. Förening med elittänkande? Inte då!


Men vilken jäkla grym unge jag har. Värsta morsan är jag som står vid sidan om och grinar när min dotter tävlar. Det värsta är att jag inte bara grinar när det är min unge som tävlar, nej, jag grinar när ALLA ungar tävlar. Farao vad duktiga de är! Jag blir så himla rörd när de är så duktiga. Hjärtat bara sväller i bröstet och tårarna trillar *ler*

  

Foto: Peter Wirdemo  

Av Anna - 9 december 2009 20:40

Länge sedan jag tog mig ett sådant här långt blogguppehåll...


Har verkligen jobbar massor det sista, vilket är hur kul som helst! Det är bara så att desto mer jag är där, desto bättre går det! Nu skall jag dock inte jobba förrän på lördag (8:e lördagen på raken....) och det är inte utan att det skall bli ganska skönt att vara ledig två dagar på raken!


Har haft fullt ös de få timmar jag inte har jobbat eller sovit den senaste tiden så nu är jag SÅ pömsig så. Idag när jag hämtade sonen på fritids släpade vi benen efter oss när vi gick hem, så trötta var vi. Sedan när vi kom hem däckade vi ovanpå sängen båda två och hörde inte ens när yngsta dottern och maken brakade in. Det är således även så att sonen är trött på långa dagar och behöver semester han med!


....Men vänta lite...


Det skall han ju få om mindre än en vecka *mooooahaha*


Jädrar i min lilla låda vad skönt vi skall ha det! Fatta att om nådra dagar ligger jag och sover i en solstol. ELLER plaskar i poolen med min yngsta kärlek. ELLER myser ihop med mamsen min! ELLER promenerar i solen. ELLER njuter av att inte behöva laga mat, diska, städa eller bädda sängen. ELLER tittar på en vacker solnedgång istället för at famla omkring i ett jämngrått mörker!


Fantastiskt!


Ha en fin kväll hörrni <3

Av Anna - 6 december 2009 02:13

Jaha, då var man här igen dårå. Sitter och slappar en stund på arbetstid och har all sjå i världen att hålla mig vaken. Gick upp alldeles för tidigt i morse och hann inte sova någonting innan jag gick hit. Är således aptrött... Men nu har halva arbetspasset gått och jag tror nog att jag skall hålla mig vaken resterande tid *fniss*. det gäller bara att hålla sig i rörelse...


Annars trivs jag förfärligt bra här. Nu är det juh förvisso mer lärorikt att jobba dagtid, men någon gång då och då är det helt ok att jobba natt. Det lustiga är att på denna avdelningen jag är nu (stroke) har jag bara jobbat natt så jag har ingen aning om hur de lägger upp sitt arbete på dagarna. På den andra avdelningen, där jag är mest (hjärta), där skulle jag inte våga jobba natt som det är nu. Den avdelningen är nästan dubbelt så stor och att vara ensam syrra med 24 patienter känns lite väl magstarkt för mig redan. Men en vacker dag så...


Nu har jag jobbat heltid i tre veckor vilket känns helt fantastiskt! Hoppas att det håller i sig fram igenom. Jag har verkligen världens roligaste jobb och jag tror att det kommer att bli ännu roligare desto mer jag lär mig. och för att lära mig mer så måste jag naturligtvis jobba mer! *Gud vad jag svamlar*


Alla nattsuddare där ute, gå nu och lägg er och njut av den varma goa sängen. Själv är jag vaken och håller ställningarna ;-)

Av Anna - 5 december 2009 20:15

Lördagkväll och jag skall alldeles strax ge mig ut i kylan och trava bort till jobbet för en natt på lasarettet. God damn it vad skönt det hade varit att få gå och lägga sig istället...

Av Anna - 4 december 2009 22:17

Man får inte roligare än vad men gör sig...

Finn tre fel eller nått ;-)


        


Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards