Annapanna

Direktlänk till inlägg 28 december 2009

Semesterkonto

Av Anna - 28 december 2009 14:32

Inspirerad av sol och värme har jag vid 36½ års ålder startat mitt livs första sparkonto, döpt  till SEMESTERKONTOT!


Då var väl saken biff antar jag. Nu är det bara att boka nästa resa! Att jag inte har gjort det tidigare...


    

 
ANNONS
 
IKA

IKA

29 december 2009 09:26

Visst kan det kännas ledsamt att inte få vara tillsammans på julaftonen men ni ordnade ju det på ett bra sätt =) Endel yrken kan vara hopplösa när det närmar sig högtider men det är bara att "gilla läget" så gott det går.

Än så länge är det inget som drar mina barn men det lär väl komma ju större de blir "ler". Vad kul att ha en stor familj där barnen kan åka iväg men ändå vara med familjen så att säga.

Bloggandet kommer i faser, ibland har man mer tid än andra gånger, det ordnar sig. Tack för gratulationerna!

Sköt om Dig och de dina nu
Kram

http://mellantidochrum.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se