Annapanna

Direktlänk till inlägg 2 december 2009

KYLA

Av Anna - 2 december 2009 21:58

På var och varannan blogg hyllas det vackra, krispiga, frostiga, fullkomligt iskalla vädret till skyarna. Själv har jag frusit som en liten gris hela dan. Har frusit så mycket att musklerna är alldeles ömma efter spänningarna. Är det ingen annan som känner så? Är det bara jag? Jovisst är det härligt att se solen igen, men det är inte värt det när det är så jädra kallt. När jag och maken var och handlade blev jag nästan aggresiv när han inte fick upp låset tillräckligt fort så jag fick komma in i bilen och slippa stå ute och frysa ;-)


I morgon skall jag ta på mig långfillingar när jag skall till jobbet. Det är ett som är säkert!

 
ANNONS
 
IKA

IKA

3 december 2009 22:39

"Fniss" Jodu nog känner jag igen det där med att huttra, det förekommer varje vinter och det mest fantastiska är ju att det förekommer även när långfillingar och extra jumprar under jackan finns med, ja fillingarna sitter ju under byxorna då hehe

Det har blivit bättre sedan jag försöker "leva mig in i huttret" liksom "flyta på huttret", likt en surfare försöker rida på en jättevåg. Ibland lyckas det andra gånger - inte.

Skynda på med fillingarna nu!

Tack själv för värmande ord förresten, blev ju glad över att läsa din blogg!

Kram!

http://mellantidochrum.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se