Annapanna

Direktlänk till inlägg 1 december 2009

Vetni...

Av Anna - 1 december 2009 23:15

Vetni... 

När jag får jobba några dagar i stöten och lär känna patienterna och därmed kommer in i jobbet  ordentligt, då är det jäkligt roligt att jobba. Dessutom mina vänner, är jag grym på det! Johodå så är det! Tro det eller ej! Ikväll har allt kört ihop sig. Massor av inskrivningar och flera dåliga patienter. Men jag rodde iland det! Utan att stressa upp mig och utan att gråta! Härlig känsla det där! Tänk, tänk, tänk hur härligt det hade varit att få ett längre vikariat. Att få gå till samma arbetsplats varje dag... Hur grymt hade inte det varit? Tyvärr finns det inget inom sikte just nu bara... Men kanske en vacker dag...


Vetni...

Idag är det bara två veckor kvar innan jag och sonen badar i Röda havet! Längtar! Fatta hur skönt det skall bli med sol och värme!


Vetni...

Mitt "inteätabaragåpåpulverprojekt" fortsätter. Förra veckan tappade jag 0,5 kilo. Dvs jag har tappat 0,8 på två veckor. Smått löjligt faktiskt...  Men, jag kör en vecka till. Löjligt eller inte... Snart måste det ju hända någonting eller?


Vetni...

Nu är det verkligen dags att hoppa isäng. I morgon skall jag iväg i ottan och följa med sonen till tandläkaren.


Natti! 

 
ANNONS
 
IKA

IKA

2 december 2009 17:20

vetdu,

Det här var ett underbart inlägg! Kommer att komma tillbaka till dig för det är fart och fläkt här och det inser jag på en gång.
Hoppas att det ska lösa sig på arbetsfronten och att det ska bli en verklighet att du får ett jobb att gå till varje dag!

Underbart härligt att höra en person som tror på sig själv och sin potential utan att ha jantelagen hängande över sig. Fortsätt!

Sköt om dig!
Kram

http://mellantidochrum.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se