Annapanna

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2009

Upp igen!

Av Anna - 28 oktober 2009 12:41

Hade en förfärlig kväll på jobbet igår och allt som kunde gå fel gjorde det kändes det som. Självförtroendet hamnade på bott och jag vill aldrig mer gå dit. har drömt om jobbet hela natten och ältat allt som gick fel. Fy tusan! Någonstans fattar jag oxå att det egentligen inte var mitt fel (nja, några felprioriteringar kanske), men jag slet som en galning och fick inte ihop det och det känns blä! Nu skall jag gå iväg och jobba en kväll till, vilket jag har ont i magen för. Men om nu det flyter lite bättre ikväll så kanske jag vill fortsätta jobba ;-)


Efter kvällens pass väntar två dagar ledigt innan jag skall jobba helgen där jag var i somras. Har inte satt min fot där sedan i augusti och det är med blandade känslor jag skall gå dit. det skall bli mysigt att träffa alla mina fina jobbarkompisar, men jobbet känns ju jätteläskigt *IGEN* nu när jag inte varit där på så länge...


Jag vill ha ett ordentligt jobb. NU. Så jag kan få vara på samma ställe varje dag. Det är inget kul att hoppa runt och försöka hålla i ordning på alla tusen olika rutiner. JAg orkar inte riktigt med det. Blir alldeles snurrig. Förresten vill jag nog ha semester först! ;-)


Ha en fin eftermiddag 

 
ANNONS
 
Ingen bild

S

1 november 2009 16:01

Hej!
Ville bara skicka en kram fran ett varmt Phnom Penh sa att du blir pa lite battre humor.
Vi har det bra men i dag trottnade vi pa allt ris och smaskade i oss en god burgare till middag.MUMS sallan har burgare varit sa gott.
Kram pa dig och upp med hakan nu.
P.s Reser ihop med en barnmorska som jobbar pa ungdomsmottagningen i Molnlycke.Vore inte det ett jobb for dig i framtiden?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se