Annapanna

Direktlänk till inlägg 25 oktober 2009

Söndagkväll

Av Anna - 25 oktober 2009 21:06

Tja!


Hoppas att ni, precis som jag, har haft en riktigt skön söndag. Här var det låååång sovmorgon, som dock inte blev så lång som vi trodde där ett tag innan vi insåg att det var omställning av klockan på gång! Resten av dagen gick i slapphetens tecken. Vi har hängt med mina föräldrar, mysfikat och spelat spel. Det mest ansträngande (förvisso rejält ansträngande) jag gjort är mina två yogapass. Även idag var det riktigt härligt! Så nu är jag sådär gôtt ursketen i musklerna igen. Kommer sova som klubbad i natt det är ett som är säkert.


I morgon har jag inget jobb inbokat så det blir mys tillsammans med de tre höstlovslediga barnen. Har en del saker jag behöver ordna (som vanligt dårå) men jag hoppas att jag skall få gjort det på förmiddagen så vi kan mysa i lugn och ro sedan! Får se om vi kan hitta på någonting som alla tycker är roligt bara ;-). Någon som har några idéer?


Förövrigt är jag jättestörd på den nya reklamen här på bloggen. Även om jag förstår precis varför den är där. Men fy så fult det ser ut!


Godnatt på er!

 
ANNONS
 
Kattis

Kattis

25 oktober 2009 22:33

Jag var så hänförd av reklamlösheten på din blogg att jag började skapa ett eget konto men insåg sedan att det är pengastyrt. Skön söndag det låter som du har haft! Jag har varit hos frisören. Det blev inte permanent!

http://www.metrobloggen.se/kattiskorvapa

 
Ingen bild

Bror

26 oktober 2009 08:31

Vad tror du om Bowling!! eller ska vi ta det till helgen??

 
Ingen bild

Papsen

26 oktober 2009 13:46

Varför inte gå ut i skogen och plocka svamp! Eller gå till "Noghaga" och kolla "paperna" och grisarna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se