Annapanna

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2009

Fredagsmus

Av Anna - 23 oktober 2009 19:34

God damn it så skönt det är med fredagkväll. I synnerhet när man jobbat och är sådär lagom sliten. Tänka sig att fredagkvällen är så mycket mer njutbar då. Har jobbat tre dagar på raken och är trött som ett ras. Hur töntigt är inte det egentligen ;-).


Känner att jag börjar komma in i jobbet så smått, men det hade verkligen varit härligt att jobba lite mer för att bli riktigt varm i kläderna. Än så länge är jag inbokad på två dagars jobb nästa vecka, men det hade varit skönt om det åtminstone kunde bli en dag till. Visserligen kommer äldsta dottern hem för att det är höstlov, och det är klart att jag vill spendera massor av tid med henne, men att jobba är också viktigt. I synnerhet för jobbsjälvförtroendet...


Ikväll är det naturligtvis sedavanligt fredagsmus, ikväll med egengjord pizza. Mumma!


  


Förövrigt vill jag bara skicka massor av grattiskramar till min allra bästa A, som stackars, ligger hemma och sjuk på sin födelsedag.


Hoppas på en fin fredagkväll till er alla!

 
ANNONS
 
sofia

sofia

23 oktober 2009 22:18

Den pizzan ser god ut. Kanske vi skall laga i morgon?

http://www.metrobloggen.se/sofiakanmera

 
Ingen bild

S

23 oktober 2009 23:20

Vi har myst genom att äta räkor och packa väskan. Imorgon drar vi. Ha det gott så hörs vi!
Kram S & M

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se