Annapanna

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2009

Världens Barn-insamlingen-09 del3

Av Anna - 19 oktober 2009 14:53

Ujujuj, det blev ett tokintensivt dygn i huvudstadet och timmarna där fylldes till bristningsgränsen! Vi gick flera mil kändes det som och de superpositiva småtjejerna klagade inte en gång! De bara knatade på! Vi tog tåget upp på fredag eftermiddag och för vissa som inte åkt X2000 förut var bara det ett äventyr! Vi tog en taxi ut till tv-huset där galan sändes ifrån. Sedan väntade några spännande timmar i studion. Mycket kul att få se hur det jobbas bakom kamerorna!


När inspelningen var slut (vi syntes för övrigt i rutan flertalet gånger), väntade en taxi på att ta oss ut till Tollare Folkhögskola där vi var inkvarterade! Samtliga somnade vi som stockar och även om vi sov som krattor i de stenhårda sängarna så var vi någorlunda utvilade när vi vaknade åtta timmar senare. Upp, käka frulle, in till stan med bussen, båten från Slussen över till Djurgården och en spännande utställning om Titanic.


Efter detta väntade Vasamuseét där vi även käkade lunch som höjde energinivån lite grann! Sedan en låååång promenad bort till slottet och ett besök i livrustkammaren. Där någonstans var vi så trötta att det ballade ur en aning. Fnissade och flamsade oss genom utställningarna och hade samtliga, vid det här laget, tokont i fötterna. Tillsist släpade vi oss genom Gamla stan och bort till stationen där vi landade på Mc Donalds där vi käkade så magarna stod i fyra hörn innan vi slutligen satte oss på tåget hem igen. Exakt ett dygn efter vi kom dit. Intensivt och roligt, naturligtvis mest för småtjejerna, men vi andra hade bra roligt vi med!


Redo för äventyr!Mackor blev dagens middag/kvällsmat på tåget upp


Mumma!


Vi fick toppenplatser i studion och vi såg ALLT som hände på scen


På tv ser studion jättestor ut, men i själva verket var den ganska pyttig


På DjurgårdsfärjanVi gick å gick å gick å....


Tillslut kom vi fram till slottet


Det var här någonstans det började spåra ur...

Som sagt, ett toktensivt dygn. Men kul hade vi! Nu är det bara att börja ladda för nästa års insamling så att vi kan slå nya rekord!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se