Annapanna

Direktlänk till inlägg 30 september 2009

En tajnyvajny update

Av Anna - 30 september 2009 22:27

Jag jobbar, mår bra och har det ganska roligt på dagarna. Det är kul att vara igång igen, men förvirringen är total och hjärnan känns överkokt efter bara ett par timmar på jobbet. Det är jobbigt att känna sig som en total nybörjare igen, men vis av erfarenhet så vet jag att det kommer att bli bättre. Jag har för övrigt fått jobb ytterligare en vecka på en av de andra avdelningarna på lasarettet. Känns väl egentligen ganska övermäktigt att ta mig an ytterligare en arbetsplats. Men det rätta är nog att få in en fot på många stället. För att, så att säga, sprida riskerna litegrann!


Annars är jag helt utmattad på mornarna. Har vant mig vid att inte gå upp förrän klockan sju och nu ringer klockan vid halv sex. Inte SÅ farligt om man jämför med sommarens kvart över fyra-uppstigning. MEN, det är ändå liiiite för tidigt för min dygnsrytm. Så NU är det dags att släcka ner här!


Ha det fint!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se