Annapanna

Direktlänk till inlägg 28 september 2009

Gaaaah! Överkokt hjärna!

Av Anna - 28 september 2009 22:33

Nyss hemkommen från det första passet på den nya arbetsplatsen och det är väl inte mycket annat att säga än att det är som vanligt första dagen på ett nytt ställe, det vill säga: KAOS!!!!


Men...


...tack å lov har jag ju genom erfarenhet lärt mig att det brukar bli bättre efter ett tag :-)


Just nu är jag totalförvirrad och tvärsäker på att jag ALDRIG kommer lära mig det jag behöver för att klara av jobbet. Men det trodde jag ju när jag jobbade i somras också och det visade sig ju faktiskt vara fel. Så just nu drar jag inte för högre växlar på den toatalkaotiska känslan! Sådetså! Dessutom var det för jädra roligt att vara igång igen efter en månad utan arbete! Så just nu är jag skräcksalagen och förvirrad men samtidigt SÅ glad!


Nu skall jag försöka varva ner och sova ett par timmar så att jag är någorlunda utvilad för att ro ett dagspass i hamn i morgon. Fattar inte hur jag skall kunna få min stackars hjärna att sluta spinna bara...


Nattinatti!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se