Annapanna

Direktlänk till inlägg 24 september 2009

Jag tror minsann att det vänder...

Av Anna - 24 september 2009 16:19

Idag känns livet lite lättare igen, tack å lov, och vet ni varför? Jo, jag har fått jobb!!!! Tjoho!


Jag har fått ytterligare en timanställning som jag hoppas genererar lite mer jobb än den jag redan har. (För där jag var i somras har jag ännu inte varit en endaste gång sedan jag slutade för snart en månad sedan. Det känns så himla bra. Skall gå brevid i två veckor och jag börjar redan på måndag. SÅ skönt. Och läskigt naturligtvis! Dels eftersom jag inte är speciellt "varm i kläderna" efter en månad hemma och dels eftersom det är en ganska "läskig" (å då menar jag avancerad) avdelning.  


Iallafall så ligger avdelningen på vårt lasarett här hemma i stan och jag gjorde en av mina praktikplaceringar där. Trivdes jättebra och arbetsuppgifterna var roliga. Så det skall bli superkul! Dessutom är det inga resor att tala om. Det tar fem minuter med cykel dit!


Just nu känns det som om största stenen föll från bröstet och jag vet att jag åtminstone har två veckors säker inkomst!


Hemmet som jag har stökat ner så väldigt då? Jo imorse kom mina snällaste föräldrar hit ett par timmar för att försöka hjälpa mig ur den värsta krisen. Hemmet börjar mer och mer se beboligt ut igen och jag och papsen körde med en fullastad bil till tippen i morse (var kommer all skit ifrån????). Eftersom vi skall ha kalas här i helgen har jag en hel del kvar att göra. Tex står alla familjens skor i vardagsrummet fortfarande. Har röjt en hel del av vad jag hade tänkte men har MASSOR kvar. Jag kommer helt enkelt ha fullt upp i morgon med!


I morgon kommer dessutom äldsta dottern ÄNTLIGEN hem. Hon har inte varit hemma på tre veckor så det skall bli lovely att ha henne hemma över helgen!


På något vis så känns livet redan lite, lite lättare. Nu middag. Sedan Yoga, Sist skorna i vardagsrummet!


Ha det fint!

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

24 september 2009 17:04

A men grattis! Så det är en underbar dag idag med andra ord? :D grattis igen och är verkligen glad för din skull. Att oroa sig är inte kul, inte alls

http://intresseakuten.blogg.se

 
Kattis

Kattis

24 september 2009 18:08

GRATTIS!! Är det på femman? No gettin' up early in the mornin'! Wohoo!

http://www.metrobloggen.se/kattiskorvapa

 
Karin BS

Karin BS

25 september 2009 10:09

Åååh vad roligt för dig!!!!! Stort grattis och hoppas att det leder till mycket jobb!!

http://familjensamuelsson.wordpress.com

 
Ingen bild

Hanna

25 september 2009 17:10

Åh, grattis till jobbet! Måste kännas skönt på alla sätt och vis.

 
Ingen bild

pippi

27 september 2009 20:18

Jättegrattis till dig. Även grattis till dottern som fyller år. Måste kännas skönt efter en månads "semester"

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se