Annapanna

Direktlänk till inlägg 22 september 2009

Blääääk!

Av Anna - 22 september 2009 21:21

Har egentligen ingen större lust att blogga. Har ärligt talat ingen lust att göra någonting annat än att gå och gömma mig under en sten i skogen... Jag är ärligt talat ganska låg. Och jag hatar att blogga när jag är låg.  Men nu gör jag det ändå. Har väl kanske något konstigt behov av att gnälla av mig. Vad vet jag... Går och känner mig ganska stressad på dagarna. Njuter inte av ledigheten utan går runt med ständigt dåligt samvete. Fyller mina dagar till max, men ändå känns det inte som om det räcker till...


Dessutom startade jag ett nytt projekt för ett tag sedan (7 veckor sedan). Projekt: passa på att ta tag i din feta kropp och gör någonting åt den medan du ändå inte har något jobb. Det går sådär! Jag har slitit som en galning med både träning och bra mat. Å då menar jag riktigt bra. Jag är tokduktig och håller mig inom rekomenderad kalorimängd VARJE dag. Men det märks inte någon större skillnad på vare sig våg eller måttband. Det är riktigt jävla deppigt faktiskt. Känner mig faktiskt ganska misslyckad just nu.


Och för er som känner mig så vet ni att det INTE är någonting jag brukar känna. Bläk!


Återkommer när allt känns lite lättare. Förhoppningsvis redan i morgon ;-)


Natti!

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

23 september 2009 10:04

Hang in there, darling!

http://grusimaskineriet.blogspot.com

 
Ingen bild

Lisa

23 september 2009 13:06

Stopp!

Njut NU.

Ledigheten är över snarare än du tror, och då lär du få jobba häcken av dig.

Må gott!

 
Kattis

Kattis

23 september 2009 23:23

Jag känner med dig! Vet ju, som bekant, hur det känns och det går en gräns när man inte kan njuta längre utan mest blir stressad. Det positiva är väl att det verkar komma ut allt fler jobb men det är ju fortfarande många som söker. Hang in there!

http://www.metrobloggen.se/kattiskorvapa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se