Annapanna

Direktlänk till inlägg 10 september 2009

Nu vill jag sjunga dig milda sånger...

Av Anna - 10 september 2009 18:37

...är en helt fantastisk bok som jag har sträckläst idag istället för att söka jobb *skäms lite* Tre timmars njutning! Tårarna strömmade  periodvis nedför kinderna och ner mellan brösten och sonen undrade förfärat vad det var med mig... Läs den!

  


Nu skall jag snart ge mig bort till gymnastikenshus (IGEN!) för veckans första yogapass . Känns som om jag bor där borta nuförtiden... Men efter ikväll skall jag inte dit förrän på söndag, vilket faktiskt känns ganska skönt! Efterson jag denna veckan har kommit ut på morgonprommis varje dag så är mina träningstimmar uppe i en ansenlig summa. Det är underbart att börja hitta tillbaks till formen jag en gång var i. Men det går långsamt. Är som vanligt lite otålig och vill att det skall hända mer . NU. På en gång...

 
ANNONS
 
Kattis

Kattis

10 september 2009 19:15

Ja visst är den bra? Mycket finstämd. Vill minnas att mina tårar också rann. Kan härmed passa på att rekommendera en annan bra bok: Busters öron.

http://www.metrobloggen.se/kattiskorvapa

 
Karin BS

Karin BS

10 september 2009 22:36

Älskar också den boken. Kan också rekomendera boken hon skrev efteråt (kommer inte ihåg vad den heter) och ABSOLUT Busters öron.
Tack för senast förresten!!

http://familjensamuelsson.wordpress.com

 
Ingen bild

mams

11 september 2009 11:03

Måste bara få diskutera denna underbara bok med dig

 
Ingen bild

S

11 september 2009 12:27

 
Ingen bild

S

11 september 2009 12:29

"Sonat för Mirjam" heter väl boken som kom efter "Nu vill jag sjunga dig milda sånger" om jag inte minns fel. Den ligger hemma på nattduksbordet och väntar på att bli läst.... Känner att jag nog borde läsa om den sistnämnda snart det var ett tag sedan jag plöjde den, för den är helt underbar.
Kram S

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se