Annapanna

Direktlänk till inlägg 29 juli 2009

Ågren

Av Anna - 29 juli 2009 13:50

Bloggen speglar min sinnesstämning ganska bra just nu. Dött och tomt. Den förlamande tröttheten som jag hållt stången hela våren och framförallt sedan examen, ligger nu som tungt täcke över mig. Hade gjort ungefär vad som helst för lite ledighet just nu och framför mig ligger en månad med så mycket arbete att jag knappt vet hur jag skall överleva... Känns inte helt bra faktiskt.


Dessutom lider jag av värsta efterlägret-rastlösheten-jagvillförändrahelamittliv-saknardetobekymmradelivet-känslan. Samma visa varje år. Så mycket drömmar, känslor och önskningar att jag blir helt förhandlingsförlamad.


Precis som varje år måste jag sätta mig ner. Sansa mig, reda ut mina tankar och försöka tänka ut vilken riktning jag vill att min skall ha. Detta kräver massor av kraft, något jag verkligen inte har just nu...

 
ANNONS
 
Ingen bild

S

29 juli 2009 14:23

Känner igen mig i en del av vad du skriver. Men jag känner mig hyfsat fulltankad med positiv energi till skillnad mot dig verkar det som. Däremot så längtar jag otroligt mycket efter alla på lägret... Vill bara KRAMAS med alla som var där..Så mycket som jag skrattade den veckan var det längesedan jag gjorde..Å det är härligt!
Kram S

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se