Annapanna

Direktlänk till inlägg 13 juli 2009

Måndag igen

Av Anna - 13 juli 2009 22:38

Japp, det var en plåga vill jag lova att stiga upp ur sängen i morse. Vaknade inte till förrän jag satt på cykeln bort till stationen i regnet. Uhhhr för att gå upp så tidigt på morgonen... Iallafall var det skönt att komma till jobbet och ha LAGOM mycket att göra för en gångs skull. Det var första gången som jag faktiskt kände mig ganska så nöjd med mig själv och mitt utförda arbete när jag gått därifrån! Hoppas att det håller i sig veckan ut!


Btw:

När jag kom hem i går låg det ett brev från socialstyrelsen och väntade på mig. Det var min yrkeslegitimation som kommit. Så numera är jag stolt legitimerad sjuksköterka. Det ni!


Kvällen har aturligtvis npräglats av lägerplanering. En del bitar att fallit på plats. En del frågetecken finns kvar. Men jag hyser gott hopp om att de skall vara utsuddade på fredag när jag åker upp till lägerplatsen! Nu hoppas vi bara på toppenväder nästa vecka. Är vädret fint löser sig det mesta :-D


Btw en gång till:

Min familj är hemma efter över en veckas semester. Skall jag vara ärlig så var det fantastiskt mysigt att krama dem igen. En vecka utan kramar är en vecka för mycket och nej, äldsta dottern som varit hemma kramas INTE med sin mamma. Men nu har jag tankat kärlek, framförallt med sonen, en lång stund! Kärlek! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se