Annapanna

Direktlänk till inlägg 12 juli 2009

Kongress, läger, presenter och inköp!

Av Anna - 12 juli 2009 17:47

Hej på er!

Hemkommen, tröttare än någonsin, efter en helg på IOGT-NTO:s kongresser i Götlaborg. För lite sömn, trevlig umgänge och bra förhandlingar kan väl få duga som en sammanfattning. Är mycket stolt och hedrad över uppdraget jag fått som medlem i Junis förbundsstyrelse de kommande 2 åren. Det skall bli riktigt spännande och roligt. Och forhoppningsvis kommer jag att lära mig hur mycket som helst! det verkar vara ett riktigt bra gäng som jag skall jobba med!


Det var även fantastiskt skönt att få fokusera på någonting annat än jobbet under dessa tre dagarna. Förra veckan slet ganska så hårt på jobbet och jag hoppas att den kommande veckan kan få vara lite lugnare iallafall! Hade varit skönt att inte vara totalt slutkörd när världens bästa läger drar igång till helgen.


Appropå läger. Fick en fantastiskt bra present av min allra bästa lägerkompanjon. En lampa att ha i tältet med fjärkontroll. Hur bäst är inte det? Gissar att han inte tycker att det är en bra idé att jag skall forsätta snubbla runt över min son när jag skall gå och lägga mig som jag brukar göra :-)

 

Som sagt, en vecka kvar till lägret och paniken över att vi ligger ALLDELES för långt efter i planeringen gör att stressen är total. har suttit i telefon hela eftermiddagen och det är fortfarande en del frågetecken som inte har lösts. Det kommer bli läger ändå, det vet jag. Frågan är bara om deltagarna kommer att få någon mat... Om det är någon som är ledig v 30 och tycket det vore lattjo att vara inköpare för en vecka är det bara att hojta till!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se