Annapanna

Direktlänk till inlägg 2 juli 2009

Jobb och eftermiddagsdopp

Av Anna - 2 juli 2009 20:06

Kom hem efter en rolig men ack så förvirrande dag på jobbet. Tiden rusar och vips är klockan eftermiddag utan vare sig fika eller lunch. Jag är otroligt glad att jag har mina klasskamrater som kollegor för dem känner jag mig oerhört trygg med. Min undersköterska (som är grymt bra) ville gärna jobba med mig i framtiden med och hon sa att hon gärna ville att jag skulle stanna till hösten. Sådant värmer verkligen. Dessutom sa hon flera gånger att jag inte alls är så förvirrad som jag själv tycker!


Nog om jobbet...


Jo kom hem gjorde jag och då drog jag, tillsammans med maken och sonen till beachen för ett eftermiddagsdopp och då mina vänner hände någonting som jag lovat mig själv ALDRIG mer skulle hända! Jag fick kalla fötter och vägrade bada för att jag kände mig oerhört obekväm för att sätta på mig bikini när det var fullt med folk jag kände  på stranden. Alltså. Jag skämdes så för att visa mig nästan naken att jag lät bli att bada. SÅ patetiskt beteende. Jag VET! Trams är vad det är!


Nu skall jag försöka hålla mig uppe en stund till, kanske till och med titta på en film. Har ju somnat aptidigt hela veckan och nu måste jag försöka vara lite social med min familj. Eftersom jag jobbar kväll i morgon är det sovmorgon som gäller i morgonbitti! Skall bara fixa lite middag först. Hade ingenting att laga middag av hemma så det fick bli affären efter jobbet. Alldeles för sen middag blir det, men å andra sidan har det varit för varmt att äta innan. Lite majskolvar, morötter, gurka, melon och dipp blir det. orkar helt enkelt inte fixa till någonting vettigare ;-)

 
ANNONS
 
Kattis

Kattis

4 juli 2009 00:11

åå vad roligt att höra. Jag trivs jättebra med dig på jobbet och känner också en oerhörd trygghet med dig, Jenny och LC! Sätter liksom den där guldkanten på dagen om du förstår vad jag menar? Hoppas helgen blir god! Jag och Fredrik skall åka till Alingsås på utflykt.

http://www.metrobloggen.se/kattiskorvapa

 
Ingen bild

S

7 juli 2009 12:36

Alltså, jag brukar ju tycka du är strong som fixar det mesta. Men vad är det jag läser "ville inte visa mig i bikini..." en gång till och det blir nakenbad för dig hela lägret säger jag bara. :) PÅ MORGONEN MED ALLA BARN! Saknar dig!!!
Bamsekram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se