Annapanna

Direktlänk till inlägg 28 april 2009

Veckans längsta väntan

Av Anna - 28 april 2009 21:42

Tisdagkvällarna är det kvällar som faktiskt är lite för långa, även för mig. Lost är veckans absoluta höjdpunkt och eftersom det inte börjar förrän 22.40 seeegar sig kvällen fram. Jag har roat mig med att handla, laga mat, fixa köket, duscha, och klippa killarna i familjen. Så mycket hinner jag aldrig en vanlig vardagkväll, men idag går det som sagt låååångsamt ;-)


Ångest bara att stanna uppe så länge när klockan ringer så tidigt i morgon.


Måndagens nattsvarta humör är inte riktigt lika nattsvart idag. Praktiken går bra och idag har jag faktiskt haft mer koll än vad jag någonsin haft. Nu är det två dagar kvar, sedan väntar skolan en vecka och sedan är det dags för nästa treveckors period. Utöver det är det två tentor och två seminarier med tillhörande arbeten som skall klaras av. Sedan är det KLART! På riktigt!


 
ANNONS
 
bror

bror

29 april 2009 08:58

Bara upploppsrakan kvar!!!!

http://www.martinpartin.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se