Annapanna

Direktlänk till inlägg 27 april 2009

Pissmåndag

Av Anna - 27 april 2009 12:51

Måndag och ytterligare en ny vecka.


Drar mig nästan för att blogga nu för tiden. Jag vill fylla min blogg med positiva känslor och glädje. Jag vill till omvärlden dela med mig av lycka och vara en glädjespridare. Men det är ju för sjutton ingen annat än gnäll som kommer från mig nu för tiden. Och det är ju inte det jag vill dela med mig av. Vem vill läsa en blogg där det bara gnälls och klagas hela tiden? Inte jag iallafall...


Vi har haft en underbart mysig helg men igår kom verkligheten tillbaks till mig som ett slag i magen som fullständigt tog andan ur mig. Jag fick igår (för 7:e gången denna terminen) vara vikarie på yogan. Stackars P kan ju inte hjälpa att hon är sjuk igen, men det ÄR tufft att köra fler pass varje vecka än vad man egentligen har tid med. Vi hade även möte med föreningen, vilket ledde till ett ytterligare stresspåslag när jag insåg redan nu att jag inte kommer hinna med vad mina kamrater förväntar sig av mig i augusti. Sedan skall jag hela veckan få gå med den av mina två handledare som sänkte mig totalt föra veckan på praktiken. Och det får mig att få ont i magen.


Just nu har jag vansinnigt svårt för att tänka om, vända till positivt, se konstruktivt osv. Just nu stoppar jag bara med mig all stress ledsenhet och ont i magen i min ryggsäck och det enda jag vill är att dra täcket över huvudet.


Och så kan man ju inte gärna ha det...

 
ANNONS
 
Ingen bild

mams

27 april 2009 16:39

Solen skiner och det är 24 gr varmt alltid nåt Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se