Annapanna

Direktlänk till inlägg 25 april 2009

Underbar lördag i bilder

Av Anna - 25 april 2009 20:24

Dagen har som sagt varit härlig men trots att vi har slappat och tagit det lugnt så har vi hunnit med en hel del:

Bror, sonen, guddottern och jag tvättade tre bilar


Vi fikade med smarriga chokladbollar som J hade gjort till OSS trots att hon själv har en sockerfri månad! Det är kärlek!


Vi käkade kalasgod sallad till lunch


Vi lapade sol i omgångar


En del spelade golfEn del andra vattnade både rabatter, sig själva och andra!


En del satt och läste HELA dagen


En fotbollsmatch blev det med. Tjejer mot killar. Tjejerna vann...


Välförtjänad glasspaus efter avverkad springning och havsbad


Och grillning blev det ikväll med


Nu väntar en omgång RISK, så fort valda delar av familjen glott klart på Robinsson, sedan väntar ostbågar, chibba och sista delen av Australia som vi började titta på igår.

 
ANNONS
 
Ingen bild

mams

25 april 2009 21:38

Underbara bilder! Här oxå en härlig dag, med gräsklippning, ogräsrensning och sollapande. Vi har skrattat gott när vi läst era bloggar. Kramar till alla

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se