Annapanna

Direktlänk till inlägg 25 april 2009

Två sidor av samma mynt

Av Anna - 25 april 2009 17:12

Nyss hemkommen från det konstigaste löppasset någonsin. Alla kategorier. Eller inte det konstigaste kanske, men iallafall det jag känt mig mest kluven för. Om vi börjar med det fruktansvärda så var det ett av det allra allra jobbigaste passet jag någonsin varit med om. Kroppen var inte alls med mig, lungorna orkade inte dra in någon luft, benen var som trästockar och 6 kilometer har aldrig NÅGONSIN varit så långa. Inte ens den sista biten på Göteborgsvarvet var så här jobbigt...Blodsmaken satt som ett smäck!


Men...


...å andra sidan


Att cykla genom skogen ner till stranden i bara shorts och linne och tillsammans med sin bästa bror springa 6 kilometer i vattenbrynet medan vågorna skvalpar, hela havet ligger öppet och solen gassar för att avsluta passet med ett spontandopp i det glittrande vattnet.


Den delen kommer jag leva på länge! Den andra är bara att glömma!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 april 2011 16:30

Ja, jag försakar min gamla blogg för min nya. Det kanske inte är snällt att bara strunta i sin gamla trokänare, men just nu gör jag det ändå. Behövde en nystart. Ett roligt projekt tillsammans med min dotter. Och kul, det har vi! Kom gärna på besök! ...

Av Anna - 8 april 2011 19:18

Det var INTE alls min mening att göra er oroliga. Att skriva ett sådant  deppinlägg som jag gjorde förra veckan och sedan inte höra av sig på mängder av dagar. En del har ringt och varit nojiga som sjutton och jag tackar för all omtanke.   Hur är...

Av Anna - 30 mars 2011 21:19


Om jag ärligt får säga vad jag tycker så är det liiiiite för mycket just nu. Febern ger inte med sig (3 månader nu), jag skall till Borås x2 denna veckan för olika undersökningar. Jag jobbar i helgen, vi har en 14-åring här hemma som inte är helt bal...

Av Anna - 28 mars 2011 19:54


Vaknade utan (tjoho) feber i morse. Skuttade inte (men nästan) till jobbet. Jobbade på utav bara sjutton. Promenixade hemåt i solen. Hämtade upp Axel med medföljande kompis på fritids. Tog vägen förbi affären och handlade. Gick hem plockade upp maten...

Av Anna - 27 mars 2011 20:19

I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett brev och väntade på hallmattan. Ett stort, fint brev med handskriven adress, hur ofta för man sådana nu för tiden? I låg ett brev från min rara kusin. Ett brev som värmde ända ner i magen. Fullt av kärlek...

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Annapanna med Blogkeen
Följ Annapanna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se