Annapanna

Alla inlägg under mars 2009

Av Anna - 16 mars 2009 19:41

Träffade på en helfestlig människa idag på praktiken. Handledaren jag hade var verkligen jättetrevlig, gullig och omtänksam, men jag har ALDRIG träffat på en människa som pratade så mycket. Jisses Amalia!


Jag fick inte en syl i vädret och det var stört OMÖJLIGT att avbryta henne med frågor. Ni som känner mig vet hur duktig JAG är på att prata och ni förstår vilken bedrift det måste vara att prata så mycket att jag var helt tyst. Det var verkligen komiskt! Hon till och med andades snabbt så att ingen kunde avbryta henne...*tsss*


Trots detta (jag fick huvudvärk och hade svårt att hålla koncentrationen efter en timme) så har dagen varit bra och det var jättekul att se hur de jobbar på sjukvårdsrådgivningen!


Imorgon är det mödravårdscentralen som gäller!

Av Anna - 16 mars 2009 08:32

Jisses, jag vet inte riktigt vad det var jag gjorde på yogan i gårkväll men idag har jag träningsvärken Allan. Shit, vad det värker i mina lår och bröstmuskler. Körde inga direkta nya rörelser, men förvisso körde jag järnet. Det måste varit det...Skönt med sådan här grym träningsvärk någon gång då och då ändå ;-)


Idag skall jag hänga med sjuksköterskorna på Sjukvårdsrådgivningen. Spännande! I morgon är det mvc, på torsdag förlossningen! Onsdag och fredag skall jag vara med min handledare på vårdcentralen. Sedan var denna praktikperioden slut. Galet, snart bara halva terminen kvar... 


Idag fick sonen gå till förskolan utan varm vinteroverall. Vet inte om det är ett vårtecken men det känns i luften att snart är den (ja, våren alltså)  på G. Som jag längtar!


Ha en fin dag allihop!

Av Anna - 14 mars 2009 19:18

Har lekt frisörsalong hemma i mammas och pappas badrum. Mamsen, papsen och båda döttrarna är klippta. Äldsta dottern och mamma har fått slingor och yngsta dottern är tonad. Hade jag fortfarande haft kvar min salong så hade det varit ett ganska okej dagsverke.


Nu hoppas jag att jag har MASSOR av pussar och kramar att inkassera!

Av Anna - 14 mars 2009 11:08

Idag är ÄNTLIGEN humöret på topp. Har i flera månader känt mig skitlåg och inte alls varit mig själv, men idag undrar jag om jag inte är på G igen? Iallafall känns det betydligt bättre. Tycker inte att mitt neggojag är något vidare sällskap så jag är lättad över att det verkar vända. Vet inte om det är ljuset som har återvänt eller vad det är. Men livet känns lite lättare igen och det är det enda viktiga :-)


Hade en skitmysig gårkväll när jag var på afterschoolhäng tillsammans med mina finaste klasskamrater A och A. Vi har ju inte pratat på hur många veckor som helst så vi hade mycket att ta igen. Just nu nojjar vi oss över att börja arbeta om 12 veckor. Skönt att det inte bara jag som är skräckslagen. När jag kom hem var inte äldsta dottern hemma och de två yngsta barnen låg och sov. Maken häckade framför datorn så jag stupade i säng vilket var riktigt skönt. Har sovit som en liten gris i natt!


Idag blir det manjana. Yngsta dottern skulle tävlat idag men hon har skadat en fot så det blir ingenting med det. Vi skall hänga hos föräldrarna ikväll och glo på festodimelodidalen och så skall mina långhåriga stackars föräldrar bli klippta har jag tänkt. Känner jag min familj rätt så är det nog en eller två av dem med som vill bli lite snyggare i håret.


Skall försöka komma ut på en prommis idag även om vädret inte är det festligaste. Dags att ta tag i livet igen och försöka tanka lite energi!


Ha en fin dag!

Av Anna - 13 mars 2009 13:34


...min galna karaokegranne är i full gång igen. Skitlätt att sitta hemma och skriva när inspirationen är i botten ändå....INTE!


Skulle vilja dela med mig. Det låter verkligen förfärligt. Hon YLAR alla hemska Mariah Carey och Whitney Houston låtar there is, och på högsta volym... *Hwa!*

Av Anna - 12 mars 2009 17:31

Jisses, vad det VRÄKER ner snö ute. Vill INTE! Igår eftermiddag var det sådär härligt vårigt utomhus. Mer av den varan tack!


Har haft några småsnurriga dagar på praktiken. Det är massor av sjukt folk (ja, personal alltså) på min praktikplats och vissa dagar är det lite svårt att få någon att gå med. Igår strulade det rejält, vilket gjorde att jag var sysslolös flera timmar. Inte jätteroligt när man känner tidspress över allt som skall hinnas med, både skolarbete och hemma. Idag har jag iallafall hängt med Bvc sköterskan, vilket var en riktig höjdare. Dels för att det naturligtvis är störtmysigt att gosa med småbebisar hela dagen men även för att sköterskan jag gick med var riktigtriktigt härlig. Har själv inga superbra erfarenheter från de Bvc tanten jag har träffat på som mamma så det var kul att hon var så bra! Absolut att jag skulle kunna tänka mig att jobba på Bvc.


Gårdagen hos skolsköterkan blev det inte så mycket med. Jag var hos henne i två timmar ungefär och fick väl ingen större inblick i hur de jobbar. Men det lilla jag såg verkar helt klart kul.


Imorgon har de inte lyckats skaka fram någon handledare till mig så jag blir sittande hemma för att skriva på ett av alla arbeten som skall göras. Blir bra det med. Har bara en dryg vecka på mig och jag har inte kommit igång än. Så en heldag hemma är precis vad jag behöver. Det är bara det att jag måste plocka fram diciplinen...*hrmmm*


Nu är det middag, sedan yoga! Lovely!


Kram på er!

Av Anna - 10 mars 2009 17:32

Har varit iväg på ungdomsmottagningen idag. Fick egentligen inte vara med på så mycket, men jag fick ändå bra insikt i verksamheten och vad arbetet går ut på. Och jag säger bara WOW, vilken drömarbetsplats! Där skall jag jobba en vacker dag, även om det lär dröja innan jag kommer orka börja skolan igen för att läsa till barnmorska! Är just nu skoltrött så att det knappt finns några gränser!


Imorgon skall jag vara med skolsköterskan och se vad hon pysslar med. Skall bli spännande det med!


Nu skall jag iväg och köra yoga med en av mina gympakollegors tjejgäng. De är 7 st i blandade storlekar och åldrar och med högst varierande vana vid att träna. Men det skall absolut bli en utmaning! Är trött som en tok bara, men det skall nog gå fint ändå. Det brukar det ju göra ;-)


Tjingeling!

Av Anna - 8 mars 2009 21:07

Slappt och skönt och mysigt har vi haft det hela helgen. Hängde tillsammans med min ena guddotter och hennes mamma och bror i går eftermiddag och kväll. Tittade på Andra chansen och kände mig mycket nöjd när Sarahs låt gick till final. Nu är det den jag hoppas på skall vinna! Mysigt hade vi iallafall och klockan var missinassen när vi kom hem och fick hoppat isäng.


Idag har jag betat av några saker på "måstelistan" och kört två pass yoga precis som varje söndag. Härligt!


Skall försöka natta mig nu eftersom klockan ringer tidigttidigt i morgon bitti. Har en fullspäckad men rolig vecka framför mig. Det händer massor av roliga saker på praktiken bland annat skall jag vara på ungdomsmottagningen en dag och på barnavårdscentralen en annan. Skall bli hur kul som helst men det gäller att hänga ihop när det är sådant tempo och så mycket information som skall in i min lilla hjärna på SÅ kort tid.


Nä, sängen var det... Natti!

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards