Annapanna

Alla inlägg under februari 2009

Av Anna - 12 februari 2009 22:24

Jaha, och nu har även sonen gett sig av...Nu snackar vi tomt!


Skall dock njuta av en skön lugn, ensam sovmorgon i morgonbitti. Jag börjar inte förrän klockan 10, så jag skall sova läääänge!


Natti!

Av Anna - 11 februari 2009 18:07

Idag tog de sportlovslediga döttrarna tåget till Halmstad för att bo hos sin moster, morbror och myskusin några dagar. Jätteroligt för dem, även om jag är ruskigt avundsjuk. Så nu ekar det tyst här hemma. Även om det ibland är skitjobbigt att vara så många här hemma på en sådan liten yta, är det det jag gillar allra mest. Tycker om att ha alla mina tre barn hemma, nära mig!


Skall dock försöka njuta av stillheten dessa dagarna. Nu skall jag krypa ner i soffan och titta på Bollis tillsammans med sonen, någonting jag gör på tok för sällan. Sedan ikväll blir det film, för mig, som bara JAG vill se. Ha!

Av Anna - 10 februari 2009 18:06

Vad som skulle vara några frivilliga bloggfria dagar blev ett högst ofrillvilligt veckolångt uppehåll. Vi hade några tuffa dagar förra veckan med berg-å-dal bana i äldsta dotterns känsloliv och familjen tog paus från resten av livet, för att på bästa sätt försöka stötta henne.  Nu är vi dock på banan igen, vid gott mod men dock lite stukade.


I går var det dags för mig att köra igång min treveckors praktik på hemsjukvården. Min handledare verkar både gullig och kunnig, men helt ärligt så tycker jag inte att arbetsuppgifterna är jättestimulerande. Idag har jag mer eller mindre suttit framför datorn hela dagen och däremellan flugit runt med diverse listor och papper på avdelningarna. Några vårdtagare har jag knappt sett till...


Nåja, förhoppningsvis skall jag lära mig en hel del ändå. Direkt efter dessa tre veckorna skall jag göra ytterligare tre veckor inom primärvården. Gissar att det blir att bekänna färg då!

Av Anna - 4 februari 2009 20:04

God damn it vad jag är nöjd med mig själv!


Efter att ha suttit hemma och pluggat hela dagen var jag precis iskall. Har försökt värma mig själv genom att balja i mig te hela dagen, vilket endast resulterade till att jag sprungit på toa dagen lång. Vetevärmaren har varit min följeslagare runt i lägenheten, men det har liksom inte hjälpt. Det har blåst och varit kallt ute hela dagen plus att jag har suttit still och det blir man inte varm av kan man säga.


Har laddat hela dagen för att gå ut och springa och det var precis vad jag kände för *NOT* när det fram på eftermiddagen började snöa. Snö, kyla, blåst och en genomfrusen Anna är inte lika med att ge sig ut och springa.


Men...


Det gjorde jag ändå! Ha!


Det var faktiskt helt okej. Frös bara den första biten och när jag drog ner mösssan så långt jag kunde fick jag faktiskt inte SÅ mycket snö i ansiktet. Eller ja, det var väl tur att det inte var så många andra ute i busvädret som jag kunde krocka med...*L*


Rundan gick bra iallafall och det var inte allför plågsamt. Så nu är jag faktiskt hur jädra nöjd som helst och undra om jag inte är liiiite varmare med?


Trevlig kväll!

Av Anna - 4 februari 2009 07:47

På mornarna är sonen oftast tröttare än tröttast. Har gör allt för att slippa öppna ögonen och som mamma gäller det att ha en ängels tålamod för att inte morgornen skall bli en plåga för oss båda. Något som inte alltid är helt lätt när man känner sig som en zombie själv.


I morse var jag som vanligt inne och försökte vänligt men bestämt väcka sonen sådär en sjuttiotolv gånger. Jag pussade, klappade och viskade i örat på honom de första gångerna. La fram kläderna, tände lampan och tjatade de sista. Men som vanligt bara han tvärvägrade att vakna. Jag lastar honom inte för det är en lika stor plåga för mig själv att komma ur sängen.


Iallafall, den sista gången jag gick in hade han släkt lampan som jag precis hade varit inne och tändt och puttat ner kläderna som jag lagt fram från sängen. Då sa jag till honom att vi måste gå nu annars missar vi förskolan? (konstigt sagt förvisso, vadå missa förskolan?)


Då viskade han, fortfarande med ögonen slutna. Men mamma, det går inte, jag är alldeles, ALLDELES för klen...

Av Anna - 3 februari 2009 14:36

Nästa vecka skall jag gå på anställningsintervju, något jag själv har hållt i många gånger, men aldrig själv varit på...


Läskigt men SPÄNNANDE!

Av Anna - 2 februari 2009 17:28

Japp, så var både cv, personligt brev och referenser kirrade. Har skickat ansökan till fem olika vårdavdelningar efter mailkontakt med vårdenhetscheferna. Det finns inga fasta tjänster att söka, så det är främst sommarjobb det gäller.


Läskigt värre att kasta sig ut i arbetlivet såhär efter 6 år (sålde min frisörsalong för snart 6 år sedan). Men jag tänker att jag inte skall stänga några dörran utan söka mig vitt och brett. Någonstans därute finns drömjobbet och jag skall inte missa det bara för att jag tänkte att det inte är någon idé att söka det...


Skönt att ha några ansökningar ute. Nu är jag på G!

Av Anna - 1 februari 2009 20:36

...var INTE när klockan ringde halv fem i morse, eller när jag och äldsta dottern gick till tåget vid halv sex. Inte heller inventeringen i förmiddags eller inte ens eftermiddagens yogapass som normalt är veckans höjdare var den bästa stunden idag...


Nej dagens absoluta höjdare var när jag och dottern spontanhängde på ett café i Göteborg flera timmar bara för att det var så kallt ute och vi var så trötta och det var så mysigt <3 <3 <3





Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards