Annapanna

Alla inlägg under november 2008

Av Anna - 2 november 2008 15:24

Klockan 5 i morse äntrade så äntligen döttrarna hemmet. Pepparkaksbruna, trötta som ras, men SÅ nöjda med sin resa. Känns bra att ha dem hemma igen faktiskt ;-)


Vi fick sovit ett par timmar och sedan var det marschpannkaka upp och fixa brunch till mormodern och morfadern. Mysigt värre! Tyvärr fick sonen något tuppjuck och bara yrade omkring som han aldrig brukar göra. Hur toppad som helst. Det blev väl för mycket människor på en gång kanske, vad vet jag?


Nu har iallfall familjen dragit iväg på skläktkalas, men jag fick lov att stanna hemma på grund av yogan. Riktigt lugnt och skönt med andra ord. Hade väl planerat att plugga en stund, men jag däckade visst ovanpå sängen en stund istället. Inte helt fel det heller...

Så nu är det väl snart dags att klä om och ge sig ut i kylan. Kan ju säga att tjejerna fick en smärra chock över tempraturskillnaden när de landade inatt. *Brrr!*

Av Anna - 1 november 2008 17:56

Har haft en ganska så produktiv dag då jag äntligen fick tagit tag i alla våra vinbär som vi fyllt frysen med. Det blev nämnligen alldeles för trångt när alla bullarna skulle in... Så nu har jag kokat saft hela eftermiddagen. Jag är ju värsta husmodern idag *tsss*. Skönt att ha det gjort iallafall! Medan jag har kokat och slabbat har maken fått städat. Så nu är här hur fint som helst och inte är jag ledsen över att jag slapp hjälpa till. Avskyr att städa!


Inatt kommer tjejerna hem efter sin vecka på Kreta. Tycker inte alls att vi har längtat speciellt mycket. Nej, det har gått riktigt bra, för att inte tala om vilket lugnt och skönt tempo det har varit här hemma. Men nu är det snart på väg hem iallafall och för en stund sedan kom  längtan över mig som ett slag i magen. Maken skall hämta dem på Landvetter vid halv fyra i natt (stackars), så snart är de hemma hos mamsen sin igen. Det skall bli SÅ spännande att höra hur de har haft det, och om de har längtat (tror inte det va?).


I morgon förmiddag blir det brunch tillsammans med mams och paps, så det blir nog att dra över till affären en sväng ikväll. Tänkte jag skulle fixa lite pannkisar och lite annat smått och gott och det gapar tomt i kylskåpet så det blir till att fylla på en hel del. Allvarligt, vad enkelt det är att vara bara ett barn på två vuxna. Vi har knappt handlat i veckan och det har varit lugna gatan när det gäller att få ihop tiderna med middagar, läxor och träningar. Nu älskar jag mina barn över allt annat och kan oftast hantera det mindre kaos vi har här på vardagarna. Men det är inte utan att det har varit lite semester för oss här hemma med...

Av Anna - 1 november 2008 14:40

Maken håller på att sluta snusa (för nittiotolfte gången). Som den snälla, snälla fru jag ändå är så har jag bakat bullar. Bara för att det är det bästa han vet och trots att det är det tråkigaste jag vet. Om inte det är kärlek så vet jag inte vad som är det...


Av Anna - 1 november 2008 12:01

 



Kopierat från Vit juls hemsida:


Julen är barnens högtid, och en tid att vara tillsammans. Barn vill ha närvarande vuxna, vuxna som inte är påverkade av alkohol.

Så skippa alkoholen om du ska fira jul med barn och ungdomar. För barnens, men också för din egen skull. Ta vara på tiden. Men även du som inte firar jul tillsammans med barn kan fira en vit jul av solidaritet med barn som växer upp i hem med missbruk.


Alla barn har rätt till en vit jul!

Skriv på du med!

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards